HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Rekrytointi

Rekrytointi

Töihin!

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista hitsaajista, särmääjistä ja leikkaajista. Samoin tarjoamme miellämme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja erityisesti metalli- ja muiden teknisten alojen opiskelijoille.

Ota yhteys suoraan sinua kiinnostavan yksikön päällikköön, klikkaa tästä.

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelyn palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologia-teollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi

 

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®