HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Rekrytointi

Rekrytointi

Haemme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä
TILAUSKÄSITTELIJÄÄ Vieremän yksikköömme

Tehtäväsi on tekninen myynti monipuoliselle asiakaskunnallemme. Syötät tuotenimikkeitä toiminnanohjausjärjestelmäämme, lasket tarjouksia ja teet tilausvahvistuksia suoraan asiakkaillemme. Teet myös alihankintaostoja. Työskentelet itsenäisesti osana muutaman hengen myyntipalvelutiimiämme. Olet jatkuvassa yhteydessä tuotantoomme esimerkiksi toimitusaikoihin liittyvissä asioissa. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulta
- soveltuvaa koulutusta tehtävää
- tuntemusta konepajateollisuuden valmistusprosesseista
- sujuvaa piirustusten lukutaitoa
- hyvät it-taidot
- suomen kielen hallinnan lisäksi sujuvaa englannin kielen hallintaa

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja!
Soita osastovastaava Miika Tiikkainen, p. 045-1276808.
Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi!
Lähetä hakemus palkkatoiveineen 31. elokuuta mennessä: miika.tiikkainen(at) htlaser.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. HT Laserin tavoite on olla savuton työpaikka.

 

Töihin!

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista hitsaajista, särmääjistä ja leikkaajista. Samoin tarjoamme miellämme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja erityisesti metalli- ja muiden teknisten alojen opiskelijoille.

Ota yhteys suoraan sinua kiinnostavan yksikön päällikköön, klikkaa tästä.

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelyn palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologia-teollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi

 

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®