HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Rekrytointi

Rekrytointi

Kehittämme ja investoimme tuotantotoimintaamme voimakkaasti. Haemme

Menetelmäkehityksen päällikköä sekä

Tuotantoinsinöörejä (Kaarinan ja Vieremän yksiköihin)

Toivomme sinulta:

-    Teknistä taustaa ja kokemusta menetelmien, laadun sekä prosessien kehittämisestä
-    Kykyä analyyttiseen ongelmanratkaisuun
-    Hitsausmenetelmien tuntemus ja IWE/IWT/IWS eduksi
-    Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
-    Kykyä viedä aloittamasi kehityshanke maaliin

Työtehtävät liittyvät yksiköiden layoutin, materiaalivirran, toiminnan- ja laadunohjauksen sekä järjestelmien kehittämiseen. Hallitset ohjeistusta, tuotannon apuvälineitä ja jigejä. Osallistut myös investointien suunnitteluun ja implementointiin. Sinulle tuttuja ovat mm. SMED, FMEA, DMAIC ja ANDON. Myös koneistuksen tuntemus on eduksi.

Menetelmiä kehittämällä tehostamme läpimenon ja laadun hallintaa, hukan eliminointia, poikkeamien käsittelyä sekä varmistamme korkean asiakaspalvelutasomme. Jatkuvalla parantamisella edistämme turvallisuutta, tuottavuutta ja tehokkuutta ja luomme hyvät puitteet työn tekemiselle.

Menetelmäkehityksen päällikkö johtaa ja koordinoi toimintaa eri yksiköidemme välillä.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja! Soita toimitusjohtaja Matti Seppälälle
(p. 040-355 8939) maanantaina 23.10. klo 15-16 tai maanantaina 30.10. klo 15-16.       

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV:si 3.11. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelyn palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.  

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 300 teknologia-teollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- jaympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®