HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Rekrytointi

Rekrytointi

Hei metallialan ammattilainen – Tule töihin vastaperustettuun HT Laser Lappeenrannan yksikköön!

Olen Anna Fellman, lasertyöstötekniikoiden pitkän linjan ammattilainen Lappeenrannasta. Miut valittiin juuri HT Laserin Lappeenrannan tuotantoyksikön päälliköksi. Olemme vuokranneet laadukkaat, noin 1 800 m2 teolliset tilat Skinnarilasta (punatiilinen talo, joka tunnettiin aiemmin nimellä ”Tulevaisuuden tehdas”) ja valmistelemme parhaillaan tarvittavia kone-ja laitehankintoja. Tavoitteemme on, että tuotanto käynnistyy syksyllä 2018.
 
HT Laser Lappeenranta palvelee niin paikallisia kuin maailmanlaajuisiakin asiakkaitamme laadukkaana, joustavana ja modernina konepajana. Asiaan kuuluvien levyntyöstömenetelmien lisäksi tulemme Lappeenrannassa keskittymään laser- ja laserhybridihitsaukseen. Meillä pääset siis tekemään paitsi tuttuja hommia, myös kehittämään uutta.

Nyt tärkein tehtäväni on koota meille ammattitaitoinen ja tekemisenhaluinen joukkue.

Etsin seuraavia ammattilaisia:
•    LASERLEIKKAAJA
•    (LASER)HITSAAJA
•    SÄRMÄÄJÄ
 
Työtehtäviin kuuluvat nimikkeesi mukaiset ja muut tarpeelliset tuotantoon liittyvät työt. Siulla on metallialan perustutkinto, käytännön työkokemusta ja taito lukea teknisiä piirustuksia. Tietokonetta ei voi pelätä.  Luontainen halu tehdä ripeästi laadukasta jälkeä on ehdoton etu. Siulla on tarvittaessa valmius tehdä vuorotyötä. Olethan valmis kehittymään sekä itse ammattilaisena että kehittämään porukalla omaa toimintaamme! Työsopimukset tehdään toistaiseksi voimassa olevina.

Mitä meillä on tarjota mielenkiintoisen työn ja mukavan yksikönpäällikön lisäksi?

HT Laser on vakavarainen suomalainen perheyhtiö, jolla on Suomessa nyt seitsemän tuotantoyksikköä ja lisäksi Puolassa yksi. Meillä työskentelee yhteensä noin 400 ammattilaista. Tulet tekemään töitä laadukkailla työvälineillä, sillä satsaamme tehokkaaseen konekantaan. Ja koska yksikkömme toimivat verkostona, pääset halutessasi käyttämään ja kartuttamaan osaamistasi sekä talon tarjoamia mahdollisuuksia myös laajemmin. Suhtaudumme kannustavasti työntekijöidemme taitojen kehittämiseen ja otamme porukalla selvää uusista tuotantoteknologioista (kouluttaudumme parhaillaan mm. 3D-metallitulostukseen liittyen).
 
Tarjoamme hyvät mahdollisuudet yhdistää työ- ja perhe-elämä ja koska jokaisen tulee päästä töiden jälkeen kunnossa kotiin, huolehdimme työn turvallisuudesta. HT Laserin ammattilaisten keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan meillä työ sujuu, esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja työn vaatimukset ovat sellaisia, että niihin tavallinen ihminen pystyy. Lue meistä lisää HT Laserin Facebook-sivulta www.facebook.com/htlaseroy
 
Tässä tilannekatsaus ja mainos mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi. Hyvän työilmapiirin luomme yhdessä. Toivottavasti innostut ottamaan yhteyttä ja kysymään lisätietoja!
Anna Fellman
Soita Anna Fellman, p. 040-8404 310
 
Hakemukset (liitteenä lyhyt CV ja palkkatoive) pyydän lähettämään 20. toukokuuta mennessä osoitteeseen: anna.fellman[at]htlaser.fi.

 

Töihin!

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista hitsaajista, särmääjistä ja leikkaajista. Samoin tarjoamme miellämme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja erityisesti metalli- ja muiden teknisten alojen opiskelijoille.

Ota yhteys suoraan sinua kiinnostavan yksikön päällikköön, klikkaa tästä.

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelyn palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologia-teollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi

 

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®