HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Rekrytointi

Rekrytointi

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista hitsaajista ja särmääjistä. Ole yhteydessä suoraan yksiköiden päälliköihin!

Kehittämme ja investoimme tuotantotoimintaamme voimakkaasti. Haemme
Suunnitteluinsinööriä mekaniikkasuunnitteluun (Tampere)

Toivomme sinulta:
- Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
- 3D-mallinnusohjelman osaamista (esim. SolidWorks, Inventor, Vertex, NX)
- Eri valmistustekniikoiden tuntemusta
- Ongelmanratkaisukykyä
- Kykyä viedä aloittamasi työt maaliin

Suunnittelet erilaisia tuotteita, jigejä ja apuvälineitä yhteistyössä muiden suunnittelijoidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Voit olla vastavalmistunut tai kokenut alan ammattilainen. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.
Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV:si 17.12. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelyn palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.  

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 300 teknologia-teollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- jaympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®