HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Uutiset

Tiedote 7.5.2018

HT LASER INVESTOI VIEREMÄLLÄ TUOTANNON LÄPIMENOAIKAA PARANTAVIIN TILOIHIN

htlaser vieremä
HT Laser Vieremä laajentaa tuotantotilojaan. Uudet tilat otetaan kokonaisuudessaan käyttöön syksyllä 2018. Laajennuksen koko on noin 2 500 m2.

”Tilainvestointi vahvistaa meidän ja sitä myöten asiakkaidemme kilpailukykyä kokoaan enemmän, sillä suoran tuotantokapasiteetin kasvun lisäksi pystymme oleellisesti parantamaan koko tehtaan logistiikkaa sekä tuotannon virtausta ja läpimenoaikaa”, kertoo HT Laser Vieremän yksikönpäällikkö Sami Tiikkainen.

”Laajennusosaan sijoitettava uusi logistiikkahalli tarjoaa meille entistäkin laadukkaamman ympäristön, jossa voimme palvella asiakkaitamme nopeasti, tarkasti ja turvallisesti suoraan heidän tuotantolinjoilleen”, hän jatkaa.

HT Laser toimii Vieremällä teollisuuskylässä Vieremän Toimitilat Oy:n omistamissa tiloissa. Omistaja toimii myös laajennusinvestoinnin rakennuttajana. Laajennuksen toteuttavaksi urakoitsijaksi on valittu kansallisella kilpailutusmenettelyllä kuopiolainen Mitake Group Oy.

”HT Laser on ollut jo pitkään mukana kehittämässä Vieremän kumppanuusyrityskylän toimintoja. Kunnan ja yhtiön välinen yhteistyö on sujunut aina positiivisessa hengessä ja yhteisin tavoittein. Vieremä on erittäin tyytyväinen siihen, että HT Laser modernina kärkiyrityksenä haluaa toimia juuri Vieremällä ja laajentaa täällä tilojaan entisestään”, kommentoi Vieremän Toimitilojen toimitusjohtaja Ahti Kilvensalmi.
 
HT Laserilla on ollut toimintaa Vieremällä vuodesta 2007 saakka. Edellisen kerran tiloja laajennettiin vuonna 2012. Tehdas työllistää tällä hetkellä noin 80 teknologia-alan ammattilaista ja henkilöluku on kasvanut viimeisen vuoden aikana. HT Laser Vieremällä on tehty lähiaikoina myös merkittäviä koneinvestointeja, mm. kuitulaserleikkauskoneisiin.


Lisätietoja:

HT Laser Oy
Sami Tiikkainen, yksikönpäällikkö
P. 050-5930 062

Vieremän Toimitilat Oy
Ahti Kilvensalmi, toimitusjohtaja
P. 0400-370 842


HT Laser Oy yrityksenä


HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, kokoonpanon, pintakäsittelyn ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.  

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

www.htlaser.fi

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®