HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - HT Laser kasvaa myös kansainvälisesti

htlaser kasvaakansainvalisesti

HT Laser kasvaa myös kansainvälisesti

HT Laser Sp. z o.o. on ostanut Mesera Poland Sp. z o.o. liiketoiminnan 9.10.2015 allekirjoitetulla sopimuksella. Kaupalla HT Laser vahvistaa kapasiteettia Puolassa, sekä osaamistaan hitsattujen rakenteiden toimittajana.

Kaupassa yrityksen kaikki 34 ammattilaista siirtyvät HT Laserin palvelukseen. Nykyaikainen tuotantokokonaisuus sisältää mm. kaksi CNC-työstökoneasemaa, 8 m robottihitsausaseman ja 15 hitsauspistettä.

Puolan tehtaamme palvelee asiakkaita samalla laadulla ja toimitustäsmällisyydellä kuin jokainen yksikkömme Suomessa. Erinomainen sijainti Keski-Euroopassa tarjoaa tehokkaan logistiikan kansainvälisille asiakkaillemme.

HT Laser Oy:n kuuluu Teiskonen Oy-konserniin, jonka liikevaihto viime vuonna oli yli 50 m€ ja työllistimme yli 300 henkeä.

Sprzedaz-maszyn


 Leikkeistä kokonaisuuksiin

Tampereen Alihankintamessut 2015 oli jälleen vilkas ammattilaisten kohtauspaikka. HT Laserin osaston teema "Leikkeistä kokonaisuuksiin" kiinnosti asiakkaita ja kyselyymme tuli liki 500 luottamuksellista vastausta! Suurkiitos kaikille osallistujille.

HT Laser tarjoaa kokonaispalvelun, jossa valmistamme asiakkaan tuotteen suunnittelusta valmistukseen. Yhdellä kontaktilla saat meiltä...

tuotannollistamisen suunnittelun ja CAD-palvelutprotot ja 3D-mallinnetut tuotteetjigit/kiinnittimet ja tarvittavat erikoistyökalutkustannusten optimoinninajan hallinnan ja logistiikan optimoinnin

Voimme myös rakentaa räätälöidyn tuotantoyksikön HT Laserin toimitilaan. Viimeistelemme tuotteen, varastoimme ja toimitamme asiakkaan haluamien vaatimusten mukaisesti.

 

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®