HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Uusi kuitulaserkone tuotantotehokkaaseen käyttöön

 banneri0216

Uusi kuitulaserkone tuotantotehokkaaseen käyttöön

Alansa johtava asiantuntija, HT Laser Oy investoi jälleen huipputekniikkaan. Uusi 6 kW:n BySprint Fiber -kuitulaser lisää palvelukapasiteettia ja nopeutta ohuiden, max. 25 mm levyjen leikkaukseen. Optimitehokkuus on alle 10 mm teräksissä.

Energiatehokas tuotantoyksikkö on tekniikan edelläkävijä; sillä voidaan esim. tehdä ainevahvuutta pienemmät reiät ja lämmöntuotanto on erittäin vähäinen. Teräksen ja RST:n lisäksi erinomainen leikkausjälki alumiinilla, messingillä ja kuparilla.

Lasersäde tuotetaan ja siirretään kuituoptiikalla, joten peilejä ei tarvita. Myöskään kaasuja tai alipainetekniikkaa ei tarvita ja hiljainen toiminta tuottaa vain vähän melusaastetta.

BySprint-Fiber-6520Bysprint fiber 6520

  • työalue: 1500 x 3000 mm
  • levyn paksuus: 70 mm
  • tarkkuus: ± 0,1 mm
  • laserteho: 6 kW

Kysy lisää myyntihenkilöltäsi!


HT Laser palvelee myös kesällä

Kesä ja aurinko ovat jo täällä, mutta HT Laserin palvelee läpi vuoden.

Varmistathan kaikki kesän tarpeet jo nyt,  jotta tuotantosi sujuu vaivatta. Ota yhteys myyntiimme!

Kysy lisää myyntihenkilöltäsi!

 


Nopea yhteys palveluumme: Online-chat

Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakaskohtaiset kokonaisratkaisut. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa leike- ja komponenttitoimittajana sekä osakokonaisuuksien valmistajana. Meille kumppanuus tarkoittaa avointa tiedonkulkua ja luottamusta.

Erityinen vahvuutemme on joustava palvelu asiakkaan tuotekehityksessä. Palvelemme CAD-suunnittelun, lujuuslaskennan, protovalmistuksen ja verifiointien haasteissa.  Tuotanto voidaan toteuttaa halutussa HT:n toimipisteessä.

Uudet www.htlaser.fi -sivut tarjoavat ajantasaisen tiedon palveluistamme.

Verkkosivujen yhteydessä toimii Chat Online-palvelu, jolla saat nopean yhteyden asiakaspalveluumme. Kokeile ja kerro meille, kuinka voimme olla apunasi!

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®