HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Matti Seppälä nimitetty HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi

Matti Seppälä nimitetty HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Matti Seppälä (49) on nimitetty Teiskonen-konserniin kuuluvien HT Laser Oy:n ja Elekmerk Oy:n toimitusjohtajaksi.

Seppälällä on pitkä ja monipuolinen kokemus konepajateollisuudesta. Hän siirtyy HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi Rolls-Royce Oy Ab:n tuotantojohtajan tehtävästä. Sitä ennen Seppälä on toiminut tuotannon, hankinnan, laadun, logistiikan sekä taloushallinnon johto- ja kehitystehtävissä mm. KONE Oyj:ssä ja Sandvik Mining and Construction Oy:ssä.

”HT Laser on vakiinnuttanut asemansa järjestelmä- ja osakokonaisuustoimittajana maailmanlaajuisesti tunnetuille konepajayhtiöille. Metallien leikkaamisessa ja työstössä panostamme asiakaslähtöisen palvelun lisäksi alan tehokkaimpaan teknologiaan ja huolehdimme siten kilpailukyvystämme. Tämä konkretisoituu jälleen kuluvan vuoden investointiohjelmassamme. Tähtäämme HT Laserin ja Elekmerkin hallittuun kasvuun ja olemme kiinnostuneita lisäämään myös kansainvälistä liiketoimintaamme”, sanoo Teiskonen-konsernin hallituksen puheenjohtaja Hannu Teiskonen.

”Olen tyytyväinen, että löysimme monipuolisen uran maailmanluokan konepajateollisuudessa tehneen Matti Seppälän toimitusjohtajaksemme. Uskon, että hänen johtamanaan HT Laserin ja Elekmerkin joukkue yltää seuraaviin kasvutavoitteisiimme. Toivotan Matin lämpimästi tervetulleeksi ja toivotan hänelle tehtävään parhainta onnea”, jatkaa Teiskonen.

”HT Laserin ja Elekmerkin toimintamalli, jossa ollaan lähellä asiakasta verkostona, tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ympäristön työskennellä. Osaava henkilöstö, palvelu, laatu, luotettavuus sekä jatkuva panostus teknologiaan ovat nähdäkseni tekijöitä yhtiöiden hienon kasvun takana edellisvuosina. On ilo päästä jatkamaan yhdessä tiimimme ja asiakkaittemme kanssa eteenpäin”, kertoo Matti Seppälä.   

Matti Seppälä asuu perheineen Raisiossa ja työskentelee HT Laserin Kaarinan yksiköstä käsin.  

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Matti Seppälä, toimitusjohtaja
040-355 8939
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hannu Teiskonen, hallituksen puheenjohtaja
040-503 6378
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

matti seppala

Matti Seppälä


HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva alihankintakumppani. Erikoisosaamistamme ovat metalliteollisuuden kokoonpanot ja komponentit sekä asiakkaan tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 300 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi

 

Elekmerk Oy yrityksenä

Elekmerk tarjoaa kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia alojensa ammattilaisia. Palvelemme kansainvälisten teknologiayhtiöiden sopimusvalmistajana ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin aina tuotesuunnittelusta valmiiden tuotteiden testaukseen. Elekmerk on laadun merkki.

Elekmerkin liikevaihto kasvoi vuonna 2016 reiluun 6 miljoonaan euroon. Tuotantotilamme sijaitsevat Keuruulla, jossa työskentelee yli 40 ohutlevyosaajaa. Elekmerk on osa Teiskonen-konsernia ja toiminnoillemme on myönnetty ISO:9001 ja ISO:14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit. www.elekmerk.fi

 

ht laser logo  elekmerk logo

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®