HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - HT LASERILLE KESKI-SUOMEN MAAKUNNALLINEN YRITTÄJÄPALKINTO 2018

Tiedote 21.1.2019

HT LASERILLE KESKI-SUOMEN MAAKUNNALLINEN YRITTÄJÄPALKINTO 2018

Keski-Suomen Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto 2018 myönnettiin HT Laserin Hannu Teiskoselle lauantaina 19. tammikuuta. Suomen suurimmassa maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa oli paikalla 1 200 vierasta.
HTLaser Maakunnallinen yrittajapalkinto

Palkinnon jakoi Keski-Suomen maakuntajohtaja Tapani Mattila. Näin palkintoraati perusteli HT Laserille myönnettyä Maakunnallista Yrittäjäpalkintoa.

”Yritys on metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Yrityksen erityisosaamista ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Yrityksen asiakkaat ovat globaaleja omien alojensa markkinajohtajia kone- ja  laite-, kulkuneuvo-, meri-, energia- ja rakennusteollisuudessa.

Yritys on tuonut pioneerina mm. laser- ja vesisuihkuleikkausta Suomeen ja luonut kysyntää näille palveluille. Yritys on kulkenut alansa teknologisen kehityksen kärjessä rohkeasti ja tuonut uusia valmistusteknologioita toimialalle, mikä on edellyttänyt investointeja uusimpaan ja tehokkaimpaan teknologiaan sekä yhteistyötä innovaattoreiden sekä tutkimus- ja oppilaitosten kanssa.

Yritys on vastannut osaajapulaan edelläkävijän ottein kansainvälisin rekrytoinnein ja johtamiskulttuuria sekä työntekijöiden perheiden kokonaisvaltaista huomiointia kehittäen. Yrityksessä on tällä hetkellä töissä noin kymmentä eri kansallisuutta. Yritys on kotikaupunkinsa Keuruun suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa yhteensä yli 400 työpaikkaa noin 65 milj. euron liikevaihdolla.”

Palkintoa vastaanottamassa olivat yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Hannu Teiskosen lisäksi myös perheyhtiön muut omistajat Johanna, Sanna ja Jukka Teiskonen. Kiitospuheen piti Sanna Teiskonen.
”Hämmentyneet, ylpeät ja iloiset tunnelmat! Yrityksen toiminta täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Palkinto on huipennus tälle taipaleelle. Tulemme varmasti juhlimaan yrityksen merkkipaalua pitkin vuotta ja Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto on siinä ehdottomasti kohokohtana", Hannu Teiskonen kommentoi.

Teiskonen kiittää HT Laserin asiakkaita ja henkilökuntaa.

”Ilman hyvää asiakaskuntaamme ja osaavaa henkilöstöämme emme olisi saavuttaneet nykyisiä mittasuhteitamme. Asiakkaamme ovat opettaneet meitä eniten. Toiminnan kehittyessä ja kasvaessa olemme saaneet tarpeellisen tuen myös muilta sidosryhmiltä, kuten rahoittajilta sekä tutkimus- ja innovaatiokumppaneilta.”

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja
Hannu Teiskonen
p. 040-5036 378

Toimitusjohtaja
Matti Seppälä
p. 040-355 8939

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®