HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - HT Enerco hakee Nokka-tuotteille konesuunnittelijaa

HT Enerco hakee Nokka-tuotteille konesuunnittelijaa

Nokka-tuotteisiin kuuluu kattava valikoima metsä- ja maatilakuormaimia sekä -vaunuja, erilaisia kouria sekä näihin liittyviä lisävarusteita. Nokka-tuotteita on valmistettu vuodesta 1979 alkaen kymmeniätuhansia kappaleita maailmanlaajuisille markkinoille.

Nokka-kuormainmallisto koostuu mönkijäsovitteisista 1,0 tm kuormaimista alkaen aina suurimpaan traktorisovitteiseen 6,3 tm malliin asti. Kuormainten mallista riippuen ulottuvuudet ovat 4,2–8,4 metriä. Metsäperävaunumallistoon kuuluvat 1- ja 2-palkkiset mallit aina 13 tonnin kantavuuteen saakka. Korkeasta laadustaan ja suorituskyvystään tunnettuja Nokka-tuotteita myydään laajan jälleenmyyntiverkoston kautta koko Euroopassa.

Bioenergia-alalla vuodesta 2000 toiminut HT Enerco kehittää ja myy Nokka-tuotteita sekä harjoittaa niihin liittyvää huolto- ja varaosaliiketoimintaa. Nokka-tuotteet valmistaa HT Enercon sopimusvalmistaja HT Laser Oy. HT Laser on yksi Suomen suurimpia metalliteollisuutta palvelevia komponentti- ja kokoonpanotoimittajia, joka panostaa vahvasti moderneihin ja tehokkaisiin tuotantomenetelmiin.

Haemme konesuunnittelijaa Nokka-tuotteiden tuotekehitys- ja suunnittelutyöhön. Työskentelet osana HT Enercon kokenutta ja osaavaa Nokka-tuotteiden tiimiä. Työpaikkasi sijaitsee HT Laserin Keuruun tehtaalla, mikä mahdollistaa jatkuvan ja  tiiviin yhteistyön tuotannon ja menetelmäasiantuntijoiden kanssa.

Nokka HK 4982 MV 1302 1024x683

Etsimämme konesuunnittelija on koneinsinööri tai DI. Edellytämme hakijalta SolidWorks- ja rakennesuunnitteluosaamista. Ehdotonta etua on FEM-laskennan ja hydrauliikan tuntemuksesta. Ymmärrät ja tulet ymmärretyksi myös englannin kielellä.

Koulutamme ja perehdytämme uuden konesuunnittelijamme Nokka-tuotteiden valmistuksessa käytettäviin nykyaikaisiin tuotantomenetelmiin. Kattava perehdytysjakso tuotteiden käytännön valmistuksen parissa ennen suunnittelupöydän ääreen siirtymistä innostaa sinua. Voit olla myös hiljattain valmistunut.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä

  • kehityspäällikkö Tuomas Koskiselta puhelimitse perjantaina 8.3. klo 13-15; p. 050-472 0959
  • sähköpostilla: rekry(at)htenerco.fi

Lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 14.3. mennessä osoitteeseen: rekry(at)htenerco.fi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Nokka nostaa minkä lupaa. Tervetuloa Nokka-joukkueeseen!

Johanna Teiskonen
Hallituksen puheenjohtaja

HT Enerco Oy

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®