HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - HT Laser investoi alan uusimpaan tekniikkaan

HT Laser investoi alan uusimpaan tekniikkaan

HT Laser investoi alan uusimpaan tekniikkaan

ht laser trumpf

HT Laser investoi alan uusimpaan tekniikkaan


HT Laser Oy on laser- ja vesileikkaussovellusten johtava asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan laaja-alaisesti konepajateollisuuden alihankkijana.

Palveluun panostavalla HT:llä on monipuolinen, kattava laitevalikoima Suomessa ja Puolassa. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakaskohtaiset kokonaisratkaisut. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa leike- ja komponenttitoimittajana sekä osakokonaisuuksien valmistajana. 

Trumpf TruLaser 5030 Fiber -leikkauskoneella voidaan leikata rakenne- ja ruostumatonta terästä aina 25 mm:iin, alumiinia 25 mm:iin asti sekä kuparia ja messinkiä 10 mm:iin asti. Koneen erityisvahvuudet löytyvät ohuiden levyjen leikkaamisesta, missä erinomaisen jäljen lisäksi tehokkuus on huomattava perinteisiin CO2 lasereihin. Tämän lisäksi leikkausteknologia mahdollistaa uusien materiaalien leikkaamisen, kuten kupari ja messinki, mitkä aikaisemmin eivät olleet mahdollisia. Trumpfin patentoiman BrightLine leikkausteknologian avulla myös paksut materiaalit on mahdollista leikata erinomaisella jäljellä tehokkaasti.

Trumpf TruLaser 8000 -leikkauskoneella puolestaan leikataan rakenne- ja ruostumatonta terästä aina 25 mm:iin ja alumiinia 15 mm:iin asti. Koneen 2,5 x 8 m leikkausala mahdollistaa suurienkin kappaleiden leikkaamisen tehokkaasti. TruLaser 8000:n CoolLine-leikkaus takaa paremman leikkausjäljen ja materiaalikäytön rakenneteräkselle. BrightLine-leikkaus puolestaan takaa erittäin hyvän leikkausjäljen paksummille materiaaleille.

Trumpf TruBend 5170 -särmäyspuristin tarjoaa tarkkaa ja tehokasta työn jälkeä. Automaattinen ylä- ja alatyökalulukitus, tuotantoketjun optimointi sekä optinen paikoitusapu takaavat tehokkaan työskentelyn. Uuden särmäyspuristimen avulla hukka tuotannossa pienenee, sillä koneen tarkkuuden ansiosta jo ensimmäiset kappaleet onnistuvat ilman asetuksien uudelleen säätöä. StartStop-hydrauliikka puolestaan pitää huolen energiatehokkuudesta.

Trumpf TruLaser 5030 Fiber -leikkauskone:

  • työalue: 1 500 x 3 000 mm
  • laserteho: 5 000 W

 

trumpf laser

Trumpf TruLaser 8000 -leikkauskone:

  • työalue: 2 500 x 8 000 mm
  • laserteho: 6 000 W
 

Trumpf TruBend 5170 -särmäyspuristin:

  • särmäysvoima: 170 t
  • särmäyspituus: max 3 230 mm
  • CNC-ohjatut 6-akseliset takavasteet
trumpf srmys
   
Olemme mukana Tampereen Alihankintamessuilla
16.–18.9.2014.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle A234!

alihankinta

Katso läpileikkaus palveluistamme Youtube-videosta:

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®