Haemme vakituiseen työsuhteeseen laserhitsauksen ja hitsausautomaation esimiestä HT Laser Keuruulle

HT Laserin laserhitsausrobotti työssä

 

Tervetuloa luotsaamaan noin kuuden hengen laser- ja robottihitsaustiimiämme! Tarjolla on työ monipuolisten ja uusimpien valmistusmenetelmien ympäristössä.

  • Sinulla on hyvä teknisten piirustusten lukutaito
  • Aikaisempi kokemus hitsausautomaatiosta, esimiestyöstä ja laserhitsauksesta on etu. Samoin kokemus mig-, mag- ja tig-hitsauksesta.
  • Odotamme aktiivista asennetta prosessien kehittämiseen ja tuloshakuiseen johtamiseen.

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivullamme ja katsomalla esittelyvideomme.

Tarvittaessa autamme asunnon hankkimisessa ym. HT Laser Keuruu on noin 140 henkilön kansainvälinen ja dynaaminen työyhteisö Keuruun keskustaajamassa.

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja! Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi

Vt. yksikönpäällikkö Mika Veija
mika.veija[at]htlaser.fi
p. 040-5219 370

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.