Haemme HT Laser Lappeenrantaan tarjousten ja tilausten käsittelijää

Moi! Siustako tarjousten ja tilausten käsittelijä HT Laser Lappeenrannan yksikköön?

 

Olen Anna Fellman, lasertyöstötekniikoiden pitkän linjan ammattilainen Lappeenrannasta. Mie olen HT Laserin Lappeenrannan tuotantoyksikön päällikkö. Olemme toimineet nyt puolisen vuotta noin 1 800 m2 teollisissa tiloissa Skinnarilassa. HT Laser Lappeenranta palvelee niin paikallisia kuin maailmanlaajuisiakin asiakkaitamme laadukkaana, joustavana ja modernina konepajana.

Asiaan kuuluvien levyntyöstömenetelmien lisäksi keskitymme Lappeenrannassa vaativien hitsattujen rakenteiden särmäykseen sekä automatisoituun hitsaukseen (mm. laser- ja laserhybridihitsaus). Meillä pääset siis tekemään paitsi tuttuja hommia, myös kehittämään uutta.

Meillä on täällä letkeän hyvärytminen eteläkarjalainen meininki ja ammattitaitoinen joukkue. Kaipaamme tiimiimme vielä

 

TARJOUSTEN JA TILAUSTEN KÄSITTELIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu tarjousten laskenta sekä tilausten käsittely mm. käytössämme olevan Visma L7-toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, muiden HT Laserin myyjien sekä tuotannon kanssa. Siten odotan siulta yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä innostunutta asennetta. Laadukas, luotettava ja ripeä asiakaspalvelu on siulle kunnia-asia. Kykenet huolelliseen ja tarkkaan työhön myös silloin, kun kysyntä on korkeimmillaan. Siulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot ja teknisten piirustusten lukutaito. Tykkäät pelata numeroiden kanssa ja aiempi kokemus teknologiateollisuuden alalta on eduksi. Työsi tulee olemaan päivätyötä ja työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.

Mitä meillä on tarjota mielenkiintoisen työn ja mukavan työporukan lisäksi?

HT Laser on vakavarainen suomalainen perheyhtiö, jolla on Suomessa nyt seitsemän tuotantoyksikköä ja lisäksi Puolassa yksi. Meillä työskentelee yhteensä noin 400 ammattilaista. Tulet tekemään töitä laadukkailla työvälineillä, sillä satsaamme tehokkaaseen konekantaan. Ja koska yksikkömme toimivat verkostona, pääset halutessasi käyttämään ja kartuttamaan osaamistasi sekä talon tarjoamia mahdollisuuksia myös laajemmin. Suhtaudumme kannustavasti työntekijöidemme taitojen kehittämiseen ja otamme porukalla selvää uusista tuotantoteknologioista.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet yhdistää työ- ja perhe-elämä, ja koska jokaisen tulee päästä töiden jälkeen kunnossa kotiin, huolehdimme työn turvallisuudesta. HT Laserin ammattilaisten keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan meillä työ sujuu, esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja työn vaatimukset ovat sellaisia, että niihin tavallinen ihminen pystyy.

Lue meistä työpaikkana lisää HT Laserin Facebook-sivulta: www.facebook.com/htlaseroy

 

Toivottavasti innostut ottamaan yhteyttä ja kysymään lisätietoja!

Soittoasi odottaen,
Anna Fellman, p. 040-8404 310

 

Hakemukset (liitteenä lyhyt CV ja palkkatoive)
pyydän lähettämään 24. toukokuuta mennessä osoitteeseen: anna.fellman[at]htlaser.fi.

 

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.