Haemme HT Laser Tornioon särmääjää

Hei sinä jo kokenut tai vasta tuleva särmäysammattilainen!

Liity HT Laser Tornion hyvähenkiseen noin 15 hengen työporukkaan. Voit tulla suoraan palkkalistoille tai esim. täydennys- tai oppisopimuskoulutuksen kautta.

Teknisten piirustusten lukutaito on ehdoton plussa.

Huolehdimme työturvallisuudesta, koska jokaisen kuuluu päästä töiden jälkeen kunnossa kotiin. Olemme savuton työpaikka ja kannustamme tumppaamaan lopullisesti.

Ota nopeasti yhteyttä!

Juha Riihimäki
Yksikönpäällikkö, HT Laser Tornio
p. 0400-548 981
juha.riihimaki@htlaser.fi

 

HT Laser yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 65 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia. www.htlaser.fi