Avoin työpaikka: 3D-metallitulostaja

Haemme HT Laser Keuruulle 3D-metallitulostusoperaattoria.

Tule mukaan ainetta lisäävän valmistusteknologian eturintamaan – kehitämme täysin uudenlaisia teollisia sovelluksia yhdessä globaalien markkinajohtajien kanssa!

Tehtävässä menestyminen edellyttää tai sitä auttaa

  • Solid Works -osaaminen ja hyvät tietotekniikkavalmiudet
  • Kokemus perinteisemmistä valmistusmenetelmistä (esim. leikkaaminen, särmääminen, hitsaaminen, koneistaminen jne.)
  • Vähintään tyydyttävä teknisten piirustusten lukutaito
  • Kiinnostus uuden valmistusmenetelmän oppimiseen ja sen kehittämiseen
  • Asiakaspalveluhenkisyys, tehtävään kuuluu yhteistyö asiakkaidemme kanssa

Perehdytämme tehtävään paitsi metallitulostimemme sijaintipaikassa Keuruulla, myös oppijaksoilla kumppaneillamme muualla Suomessa. Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa ym.

Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus:

Sanna Teiskonen
Liiketoimintajohtaja, 3D-metallitulostus
sanna.teiskonen[at]htlaser.fi

 

Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla vuonna 2019 palkittu HT Laser on metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme vuonna 1989 perustettu, kasvava perheyritys. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.