HT Laserin Janne Tuomisesta International Welding Engineer

HT Laser on saanut taloon uuden International Welding Engineerin: Janne Tuominen suoritti IWE-tutkinnon hiljattain ja on nyt oikeutettu käyttämään International Welding Engineer -titteliä. IWE-tutkinto on International Institute of Weldingin myöntämä korkein pätevyys.

 

HT Laserin avainasiakaspäällikkö Janne Tuominen.

 

Kansainvälisen hitsausinsinöörin tutkinto oli iso urakka, joka sisälsi yhteensä lähes 500 tuntia opiskelua hitsaamisesta, metallurgiasta, standardeista, menetelmäkokeista, lujuuslaskennasta, koordinoinnista ja tarkastamisesta. Vaikka Tuomisella on jo pitkän linjan ura alalla takana ja paljon kokemusta mm. tuote- ja menetelmäkehityspuolelta, IWE-tutkinto antoi silti paljon:

– IWE-tutkinto oli erittäin hyödyllinen asiantuntijuuden syventämisen näkökulmasta. Sain roppakaupalla syventävää tietoa hitsauksesta, jota hyödyntää niin asiakastyössä kuin myös talon sisällä, Tuominen kiittelee.

IWE-tittelin lisäksi myös Tuomisen työnkuva on kokenut hiljattain päivitystä. Aiemmin HT Laserin tuotekehityspäällikkönä toiminut Tuominen on hypännyt asiakasvastuullisiin saappaisiin ja työskentelee nyt Key Account Managerina vastaten tietyistä HT Laserin avainasiakkuuksista.

HT Laser onnittelee Jannea hienosta saavutuksesta!