Monipuolisia uramahdollisuuksia uusimpien tuotantoteknologioiden parissa

HT Laserilla työskentelee tällä hetkellä noin 450 teknologiateollisuuden ammattilaista yhdeksässä eri toimipaikassa Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja arvostamme monipuolista osaamista.

Ammattitaitoisista hitsaajista (musta, kirkas, robotti-, laser-), särmääjistä ja koneistajista olemme aina kiinnostuneita. Ole yhteydessä suoraan sinua kiinnostavan yksikön päällikköön.

HT Laser on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoon!

HT Laserin tiimi

 

Opiskele kone- ja tuotantotekniikan ammattitutkinto HT Laser Opinpolulla

Kaaviokuva HT Laser Opinpolun vaiheista, yhteistyökumppaneista ja sisällöstä.

Lue lisää HT Laser Opinpolusta

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

Teemme töitä sen eteen, että teknologiateollisuus olisi entistä enemmän myös naisia houkutteleva koulutusala ja työpaikka.

Yhä useammat työn fyysiset vaatimukset on mahdollista kiertää teknologian avulla. Teknologiateollisuuteen ovat tervetulleita töihin ihan kaikki!

Yksikönpäällikkö, HT Laser Vaasa

Timo Wallius

”Olen työskennellyt HT Laser Vaasan yksikönpäällikkönä nyt jo kuusi vuotta. Talossa olen ollut reilut 12 vuotta, muun muassa teknisenä myyjänä ja laserleikkauskoneiden ohjelmoijana. Koulutukseltani olen amk-insinööri.

Yksikönpäällikkönä vastaan yksikköni myynnistä, tuotannosta ja tuloksesta. Esimiehenä huolehdin erityisesti siitä, että meillä tullaan hyvällä mielellä töihin. Olen ylpeä tiimistämme ja siitä, että etenimme pitkälle Vaasan seudun Vuoden työpaikka 2018 -kisassa.

HT Laserilla monipuolisia mahdollisuuksia on tarjolla eri puolilla maata. Oma urani on mennyt niin, että olen saanut vastuuta lisää kun olen sitä halunnut.

Suosittelisin metallialaa teknologiasta kiinnostuneille käytännön tekijäihmisille, joilla on halua oppia ja kehittää asiakkaille aina vain toimivampia ratkaisuja.

Myynti, HT Laser Tornio

Arja Hakala

”Aloitin HT Laser Tornion yksikössä vuonna 2007. Työskentelin aiemmin mm. hotelli- ja ravintola-alalla, mutta lapsuudenperheelläni oli konepaja ja minäkin olen nyt päätynyt metallialalle. Olen työssäoppinut.

Työni on asiakaspalvelua ja teknistä myyntiä. Olen yhteydessä asiakkaisiimme, etsin heidän tarpeisiinsa ratkaisuja, lasken tarjouksia, teen tilauksia järjestelmäämme ja varmistan yhdessä tuotannon kanssa, että asiat sujuvat.

Teknisen osaamisen lisäksi työssäni tarvitaan psykologista pelisilmää ja aitoa palveluhalua, sillä teen yhteistyötä moneen suuntaan.

Työni on monipuolista ja mielenkiintoista. Onnistumme, kun pystymme porukalla ratkaisemaan asiakkaan tarpeen ja saamme siitä palautetta. Meillä on mahtavat asiakkaat ja työporukka.

Suosittelisin tätä työtä periksiantamattomalle ja ratkaisuhakuiselle henkilölle, jolla pysyvät yksityiskohdat hallussa. Suurpiirteisyydellä ei pärjää. Sukupuolella ei ole väliä: Tornion henkilökunnasta meitä on puolet ja puolet.

Omaa aiempaa itseäni kannustaisin, että tulta päin, sekaan vaan! Yhtään ei kaduta, että aloin metallialan ammattiin.”