Ura HT Laserilla

Monipuolisia työmahdollisuuksia - ota yhteyttä!

HT Laserilla työskentelee tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista yhdeksässä eri toimipaikassa.

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja arvostamme monipuolista osaamista.

Tällä hetkellä meillä on auki viitisentoista työpaikkaa eri puolilla Suomea. Lue oheisista työpaikkailmoituksista lisää ja ole yhteydessä suoraan sinua kiinnostavan yksikön päällikköön!

Tervetuloa joukkoon!
Matti Seppälä
Toimitusjohtaja

 

 

HT Laser Rajut Rekryviikot

Avoimet työpaikat

 

Haemme HT Laser Vaasaan särmääjää

Haemme HT Laser Lappeenrantaan tarjousten ja tilausten käsittelijää

Haemme HT Laser Vieremälle laserleikkaajaa, koneistajaa, särmääjää ja lähettämötyöntekijää

Haemme HT Laser Keuruulle ja Tampereelle hitsaajia

 

Yksikönpäällikkö, HT Laser Vaasa

Timo Wallius

”Olen työskennellyt HT Laser Vaasan yksikönpäällikkönä nyt reilun vuoden. Talossa olen ollut kohta kymmenen vuotta, muun muassa teknisenä myyjänä ja laserleikkauskoneiden ohjelmoijana. Koulutukseltani olen amk-insinööri.

Yksikönpäällikkönä vastaan yksikköni myynnistä, tuotannosta ja tuloksesta. Esimiehenä huolehdin erityisesti siitä, että meillä tullaan hyvällä mielellä töihin. Olen ylpeä tiimistämme ja siitä, että etenimme pitkälle Vaasan seudun Vuoden työpaikka 2018 -kisassa.

HT Laserilla monipuolisia mahdollisuuksia on tarjolla eri puolilla maata. Oma urani on mennyt niin, että olen saanut vastuuta lisää kun olen sitä halunnut.

Suosittelisin metallialaa teknologiasta kiinnostuneille käytännön tekijäihmisille, joilla on halua oppia ja kehittää asiakkaille aina vain toimivampia ratkaisuja.

Myynti, HT Laser Tornio

Arja Hakala

”Aloitin HT Laser Tornion yksikössä vuonna 2007. Työskentelin aiemmin mm. hotelli- ja ravintola-alalla, mutta lapsuudenperheelläni oli konepaja ja minäkin olen nyt päätynyt metallialalle. Olen työssäoppinut.

Työni on asiakaspalvelua ja teknistä myyntiä. Olen yhteydessä asiakkaisiimme, etsin heidän tarpeisiinsa ratkaisuja, lasken tarjouksia, teen tilauksia järjestelmäämme ja varmistan yhdessä tuotannon kanssa, että asiat sujuvat.

Teknisen osaamisen lisäksi työssäni tarvitaan psykologista pelisilmää ja aitoa palveluhalua, sillä teen yhteistyötä moneen suuntaan.

Työni on monipuolista ja mielenkiintoista. Onnistumme, kun pystymme porukalla ratkaisemaan asiakkaan tarpeen ja saamme siitä palautetta. Meillä on mahtavat asiakkaat ja työporukka.

Suosittelisin tätä työtä periksiantamattomalle ja ratkaisuhakuiselle henkilölle, jolla pysyvät yksityiskohdat hallussa. Suurpiirteisyydellä ei pärjää. Sukupuolella ei ole väliä: Tornion henkilökunnasta meitä on puolet ja puolet.

Omaa aiempaa itsäni kannustaisin, että tulta päin, sekaan vaan! Yhtään ei kaduta, että aloin metallialan ammattiin.”