Metallien käsittelyä leikkauksesta järjestelmätoimituksiin

HT Laser on metalliteollisuuden joustavasti palveleva kumppani. Asiakkaamme ovat niin globaaleja alojensa markkinajohtajia kuin paikallisia ammattilaisia. Palvelemme mm. kone- ja laiterakentajia, kulkuneuvo-, energia-, meri-, rakennus- ja puolustusteollisuutta.

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti laser-, vesi-, plasma- ja polttoleikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyiden, kokoonpanon ja setityksen palvelut. Kokenut tuotekehitystiimimme toimii asiakkaidemme suunnittelun tukena.

Särmätyt ja jatkojalostetut leikkeet

Laser-, vesi-, plasma- ja polttoleikkaamme kaikki soveltuvat materiaalit. Särmäyskapasiteettiimme ulottuu tehokkaasta pienten kappaleiden taivuttamisesta aina 8 leveysmetriin ja 1 000 tonniin saakka. Toteutamme viisteet, poraukset ja kierteytykset. Käytössämme on oma jauhemaalauslinjasto. Kattava ohutlevyjen varastovalikoimamme mahdollistaa nopeat toimitukset.

Lue lisää palveluistamme

Hitsatut, koneistetut ja pintakäsitellyt teräsrakenteet

Henkilökuntamme yleisin ammattinimike on hitsaaja. MIG/TIG -käsinhitsauksen lisäksi hitsaamme roboteilla. Laserhitsaamisen aloitimme jo 1990-luvun alussa. Koneistuskapasiteettimme käsittää viitisentoista CNC-koneistuskeskusta ja -sorvia. Eri pintakäsittelyt toteutamme yhdessä kattavan kumppaniverkostomme kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Järjestelmätoimitukset ja tuotannon ulkoistukset

Toteutamme asennusvalmiit mekaaniset ja sähköiset järjestelmät testattuina ja viimeisteltyinä.

Lue lisää palveluistamme

Laserhitsausratkaisut

Laserhitsauksessa lämmöntuonti materiaaliin on pientä, mikä vähentää hitsausjännityksiä ja ehkäisee muodonmuutoksia. Laserhitsausratkaisujen kysyntä kasvaa mm. palkkimaisissa rakenteissa. Olemme panostaneet laserhitsauskapasiteettiimme avaamalla HT Laser Lappeenrannan yksikön. Konekantaamme kuuluu Pohjois-Euroopan tehokkain alihankintakäytössä oleva laserhitsaus- ja laserhybridihitsausportaali (12kW).

Lue lisää palveluistamme

3D-metallitulosteet

Olemme laajentaneet vaativan koneistuksen palvelumme käsittämään 3D-metallitulosteiden valmistuksen sekä niihin liittyvän suunnittelun ja optimoinnin. Pystymme tulostamaan sarjoina ja protoina mm. alumiineja, työkalu- ja ruostumattomia teräksiä sekä titaani- ja Inconel-materiaaleja.

Lue lisää palveluistamme

Suunnittelu- ja tuotekehityspalvelut

Kokenut suunnittelu- ja tuotekehitystiimimme toimii asiakkaidemme suunnittelun tukena, tuotantotekniikan mahdollisuuksien asiantuntijana ja uusien ajatuksien tuottajana. Tarjoamme 3D-suunnittelun, lujuuslaskennan, topologiaoptimoinnin ja verifioinnin palvelut.

Lue lisää palveluistamme