8 Tehdasta
78,2 M € Liikevaihto 2023
> 400 Henkilöstön määrä
1000 Asiakasta

Metalliteollisuuden joustavasti palveleva kumppani

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet.

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa.

Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2023 liikevaihtomme oli 78,2 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2022 Vuoden Alihankkija -palkinto.

Kotimainen perheyritys

HT Laser on osa Teiskonen-konsernia, joka on perheomisteinen hallinnointiyhtiö.

Lue lisää Teiskonen Oy:stä

Työturvallisuus

Tavoitteemme on nolla työtapaturmaa. Koulutamme esimiehiä ja henkilökuntaa työturvallisuusasioihin liittyen. Mittaamme onnistumistamme ja raportoimme myös läheltä piti -tilanteet. Kannustamme kaikkia turvallisuusriskien tunnistamiseen ja palkitsemme turvallisuuden parantamiseen tähtäävät ideat.

Tasa-arvo

Saman kohtelun ja samojen mahdollisuuksien tulee koskea kaikkia etnisestä tai kansallisesta alkuperästä, ihonväristä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, poliittisesta mielipiteestä, kansallisuudesta tai sosiaalisesta asemasta riippumatta. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmamme päivitetään säännöllisesti ja työhön osallistuu konsernin henkilökunnasta koottu työryhmä.

Tutustu eettiseen ohjeeseemme

Ympäristö

Kaikkea toimintaamme ohjaa sertifioitu ISO 14001:2015 -standardin mukainen ympäristöjärjestelmä. Seuraamme tuottamiemme jätteiden määrää ja niiden hyötykäyttoastetta. Panostamme energiatehokkuuteen mm. kiinteistöjemme ja konekantamme käytön ja kunnossapidon yhteydessä. Olemme mukana Suomen Pakkauskierrätys RINKI -järjestelmässä, jonka avulla huolehdimme markkinoille tuottamiemme pakkausten kierrätyksestä.