HT Laser är ett modernt företag som arbetar med komponent- och systemleveranser till Nordisk industri. HT Lasers kunder är såväl stora globala teknikföretag som små lokala företag. Våra fantastiska medarbetare står alltid redo att arbeta tillsammans med dig som kund.

Kontakta oss!
Vi är Nordens största företag inom legotillverkning av lasersvetsade detaljer!

Läs mer här!

Vi är ett av Nordens största företag inom segmentet plåtbearbetning!

Vårt team på över 450 personer jobbar med skärning, bockning / kantpressning, svetsning, lasersvetsning, maskinbearbetning, 3D-utskrifter i metall, ytbehandling, montering och produktutvecklingstjänster. Vi är ett av Nordens största företag inom segmentet. HT Laser har ett stort fokus på säkerhet och vi arbetar aktivt med att förebygga tillbud på våra arbetsplatser. HT Laser är en leverantör med det där lilla extra. Prova oss!

Tjänster

Vi erbjuder omfattande tjänster inom laser-, vatten-, plasma- och gasskärning samt bockning, svetsning, lasersvetsning, bearbetning, 3D-utskrifter i metall, ytbehandlingar och montering. Vårt erfarna FoU-team jobbar tillsammans med våra kunder för att ta fram framtidens produkter.​

Skärning Bockning Svetsning Lasersvetsning CNC-maskinbearbetning Ytbehandlingar Systemleveranser och outsourcing av produktion 3D-utskrifter i metall Design- och produktutvecklingstjänster Lasersvetsade sandwichpaneler

Nytt i vårt tjänsteutbud: 3D-utskrifter i metall

På HT Laser hjälper vi dig som kund att ta fram detaljer och artiklar som är mycket komplexa. I början av 2019 investerade vi i en effektiv SLM 280 2.0 TWIN 700W.

Läs mer!