Ett av nordens största företag inom plåtbearbetning!

HT Laser är ett företag med 7 st produktionsenheter i Finland och en i Polen. Vi har en försäljningsorganisation på plats i Sverige för att hantera alla våra svenska kunder på ett effektivt sätt.

Vi jobbar såväl mot stora globala kunder som små lokala företag. Vi jobbar hårt för att hålla korta leveranstider och hög leveranssäkerhet vilket uppskattas av alla våra nya och återkommande kunder. ​

Vi erbjuder omfattande tjänster inom laser-, vatten-, plasma- och gasskärning samt bockning, svetsning, lasersvetsning, bearbetning, 3D-utskrifter i metall, ytbehandlingar och montering. Vårt erfarna FoU-team jobbar tillsammans med våra kunder för att ta fram framtidens produkter.​

På HT Laser jobbar ca. 450 medarbetare och 2022 hade vi en omsättning på ca. 1,1 miljarder SEK.

 

 

Skärning och bockning

Vi skär och bockar allt från små detaljer till stora detaljer i XL-format och med vår stora maskinpark har vi en en hög kapacitet och leveranssäkerhet.

Läs mer!

Svetsning, bearbetning och ytbehandling

Vi legotillverkar både små och väldigt stora svetsade och bearbetade konstruktioner. Med våra tre pulverlackeringslinjer leverar vi färdigmålade detaljer direkt till kund!

Läs mer!

Montagetjänster​

Vi utför mekaniskt och elektriskt montage för de kunder som önskar det. Vi har ett mycket kompetent team inom detta område och utför montage på daglig basis.​

Läs mer!

Lasersvetsning

Två stora lasersvetsportaler, en robot bestyckad med lasersvets samt tre st manuella lasersvetsar säger allt. Vill du få dina detaljer lasersvetsade är HT Laser företaget att vända sig till!

Läs mer!

3D-utskrift i metall

En av de mest moderna tillverkningsmetoderna som nu finns tillgängligt är 3D-utskrifter i metall. HT Laser har självklart investerat i denna teknik och tillsammans med våra bearnetsningsmaskiner har vi ett komplett erbjudande till våra kunder.

Läs mer!

Design- och produktutvecklingstjänster​

Håller du på att ta fram en ny produkt? Då kan vi på HT Laser hjälpa dig med allt från ritningar till färdiga detaljer. Beräkningar, kostnadsoptimeringar mm. är något vi sysslar med dagligen. Prova oss!

Läs mer!