HT Laser är ett modernt företag som arbetar med komponent- och systemleveranser till Nordisk industri. HT Lasers kunder är såväl stora globala teknikföretag som små lokala företag. Våra fantastiska medarbetare står alltid redo att arbeta tillsammans med dig som kund.

Kontakta oss!
Läs mer om vår nya laserskärmaskin!

Klicka här!

Vi jobbar i nära samarbete med kunden

Vårt team på över 450 personer jobbar med skärning, bockning / kantpressning, svetsning, lasersvetsning, maskinbearbetning, 3D-utskrifter i metall, ytbehandling, montering och produktutvecklingstjänster. Vi är ett av Nordens största företag inom segmentet. HT Laser har ett stort fokus på säkerhet och vi arbetar aktivt med att förebygga tillbud på våra arbetsplatser. HT Laser är en leverantör med det där lilla extra. Prova oss!

Vi kan plåtbearbetning!

HT Laser är en av Nordens största företag inom segmentet plåtbearbetning. Vi har ett 20-tal laserskärmaskiner och ett 30-tal kantpressar. Vi kan både skära och bocka detaljer upp till 8 meter tack vare våra stora och moderna maskiner. Till detta erbjuder vi svetsning genom flertalet metoder och därpå både maskinbearbetning och pulverlackering.

HT Laser Vieremän uusi koneinvestointi 2021: Bystronic ByStar kuitulaser.

Har du funderingar kring HT Lasers tjänster? Tveka inte att höra av dig till oss:

Försäljningsansvarig Sverige:

Joachim Eresjö
joachim.eresjo[at]htlaser.fi
072-2089584

 

Vi erbjuder 3D-utskrifter i metall ​

Vi erbjuder nu även våra kunder 3D-utskrifter i metall. En av våra senaste maskininvesteringar är en tysk SLM 280 2.0 700W TWIN 3D-skrivare för metall. ​

Läs mer!

Detta kan vi erbjuda dig som kund!

Titta på vår företagsvideo!

Se våra senaste nyheter!

Följ oss på Linkedin!