HT Laser utser ny Försäljnings- och Landschef i Sverige

HT Laser OY, en av de största aktörerna inom plåtbearbetning och systemlösningar i Finland, förstärker nu sin närvaro i Sverige genom att utse Joachim Eresjö till Försäljnings- och Landschef från och med den 1 oktober 2021.

– I många år har vi haft nöjet att förse svenska kunder med komponenter från våra anläggningar i Finland. Nu tar vi nästa strategiska steg genom att erbjuda försäljning på plats i Sverige, säger Markus Lehti, Verkställande Direktör, HT Laser OY.

Joachim Eresjö har mångårig erfarenhet inom stål- och metallindustrin. Han har hög teknisk kunskap inom avancerad produktion och ett brett nätverk på den svenska marknaden. Joachim kommer att ansvara för utvecklingen av HT Lasers tjänsteerbjudande för både nuvarande och framtida svenska kunder i Sverige.

– Min uppgift kommer vara att introducera HT Lasers unika erbjudande för den svenska marknaden och driva affären framåt. Tillsammans med mina kompetenta kollegor och en toppmodern maskinpark har vi ett unikt erbjudande som jag vet att många svenska företag frågar efter. HT Laser har en lång historia att leverera plåtdetaljer, svetsade och maskinbearbetade detaljer men även färdigmonterade produkter till kunder i Finland och Sverige. Det ska bli väldigt spännande att driva detta framåt, säger Joachim som tidigare jobbat flera år inom SSAB koncernen.

Joachim har sitt kontor i Gagnef, Dalarna. Joachim lever ett aktivt liv med sin sambo och tre barn. Sport och utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och fotboll är några av de intressen han och hans familj har.

– Jag är väldigt glad att Joachim har börjat hos oss och antog utmaningen på plats i Sverige. Det är nu perfekt timing för oss att växa tillsammans med våra kunder i Sverige och även att introducera våra tjänster och kapacitet till de företag som ännu inte har hört talas om oss, säger VD Markus Lehti. ​

 

HT Laser försäljningschef i Sverige Joachim Eresjö

Joachim Eresjö får en introduktion på HT Laser i Keuruu, Finland. Här bredvid vår 3D-skrivare för metall. 

 

Kontaktinformation

www.htlaser.se

Joachim Eresjö
p. +46 722089584 | joachim.eresjo@htlaser.fi

Markus Lehti
p. +358 50 406 0354 | markus.lehti@htlaser.fi

 

HT Laser är en systemleverantör och partner inom metallindustrin. Vår specialkompetens omfattar montage och komponenttillverkning.​ Vi erbjuder skärning, bockning, svetsning, bearbetning, 3D-utskrifter i metall, ytbehandling, montering och produktutvecklingstjänster. HT Laser grundades 1989.

HT Laser har åtta anläggningar, sju i Finland och en i Polen. Vi har försäljningsorganisationer på plats i Finland, Sverige och Polen. HT Laser är ett familjeägt bolag. År 2020 hade vi en omsättning på ca. 610 miljoner SEK. Vi sysselsätter ca 400 kompententa medarbetare. All våra enheter är certifierade enligt ISO:9001 och ISO:140001. HT Laser är ett dotterbolag till Teiskonen Group.