Tämä työpaikka on täytetty eikä ilmoitus siten enää ole voimassa.

Tule meille työkaveriksi!

Olemme joustava ja vakavarainen työnantaja, joka pitää huolta hyvästä työilmapiiristä, työturvallisuudesta ja ergonomiasta. Tavoitteemme on nolla työtapaturmaa. Olemme kansainvälinen talo, jossa työskentelee ammattilaisia yli kymmenestä kansallisuudesta. HT Laserilla työskentelee tällä hetkellä noin 500 teknologiateollisuuden ammattilaista yhdeksässä eri toimipaikassa Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.

 

Haemme nyt hitsaajaa Tornion yksikköön

Hakemallamme hitsausammattilaisella on:

  • Aikaisempaa kokemusta MIG- ja TIG-hitsauksesta.
  • Hyvä teknisten piirustusten lukutaito.
  • Joko englannin tai suomen kielen taito.
  • Halua oppia uutta ja kehittyä työssä

 

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana FACEBOOK-SIVULLAMME,  Instagram-tilillämme  ja Youtube -kanavallamme katsomalla ESITTELYVIDEOMME.

 

Ota yhteyttä!

Juha Riihimäki
Yksikönpäällikkö, HT Laser Tornio
p. +358 (0)40 054 8981
juha.riihimaki@htlaser.fi

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.