HT Laser banneri 1

HT Laser Oy - Yritys - Edelläkävijä Suomen teollisessa alihankinnassa – yli 25 vuotta

Edelläkävijä Suomen teollisessa alihankinnassa – pian 30 vuotta

Edelläkävijän työmme alkoi jo vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme löytyy Suomesta seitsemältä eri paikkakunnalta ja palvelemme yli tuhatta asiakasta. Perheomisteinen HT Laser Oy kuuluu Teiskonen Oy –konserniin ja vuonna 2016 liikevaihtomme ylitti 50 M€. Samaan konserniin kuuluvat ohutlevyrakenteita valmistava ja palvelujamme täydentävä Elekmerk Oy ja veneiden propulsiolaitteita valmistava Alamarin-Jet Oy.

HT Laser Oy:ssä työskentelee noin 400 ammattilaista, jotka haastavat itsensä ja tiiminsä päivittäin saavuttaaksemme parhaan työtuloksen. Työmenetelmiemme ansioista ja valinnoista kertovat saadut ansaitut laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Toimitusvarmuus, 100 %:n laatu ja ketteryys ovat yrityksellemme kunnia-asia. Jatkuva kehitystyö takaa asemamme toimialan edelläkävijänä. Käytössämme on Suomen nykyaikaisin leikkauskapasiteetti, joka tarjoaa varman toimituksen läpi vuoden. Koko yrityksemme kattava toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa tiedonkulun ja annettujen työtehtävien siirron palveluyksikköjemme välillä.

HT Laser Oy:n toiminnan lähtökohtana ovat asiakaskohtaiset kokonaisratkaisut. Yhä useammin toimitamme valmiita osakokoonpanoja suoraan asiakkaittemme tuotantolinjoille. HT Laser Oy:n asiakasyritykset ovat menestyviä metalli-, rakennus-, kaluste- sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden yrityksiä.

Konsernimme vahvoja itsenäisiä yrityksiä:

www.elekmerk.fi

www.alamarin-jet.com

www.htech.fi

www.htenerco.fi

HT Laser Oy • 010 7745 000 • info@htlaser.fi

© HT Laser 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®