HT Laser hitsaa nyt kaikissa yksiköissään ympäri Suomen

Viimeisimpänä lisäyksenä hitsaajien joukkoon Tornio

HT Laser on nyt entistä vahvemmin hitsaava talo, sillä tätä nykyä kaikissa seitsemässä Suomen yksikössä myös hitsataan. Viimeisimpänä hitsaavien yksiköiden joukkoon liittyi pohjoisin tehtaamme Torniossa.

Kaikki yksiköt kattava hitsaustarjonta on osa HT Laserin strategiaa, jossa tahtotilana on palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti myös pidemmän jalostusketjun nimikkeissä.

”Saamme asiakkailta kiitosta siitä, että olemme tällainen ”one stop shop”: kaikki leikatusta ja särmätystä leikkeestä hitsattuihin, koneistettuihin ja pintakäsiteltyihin kokoonpanoihin onnistuu – 3D-metallitulostusta, suunnittelua ja tuotekehitystä unohtamatta. Se on ehdoton vahvuutemme”, HT Laserin toimitusjohtaja Markus Lehti iloitsee.

Tornion hitsauksen ylösajoon oppeja talon muista yksiköistä

Ennen Tornion hitsaustoimintojen käynnistämistä Tornion kokeneet hitsaajat kävivät HT Laserin Vieremän yksikössä tutustumassa niiden kappaleiden hitsaukseen, jotka myöhemmin siirtyivät Tornioon hitsattavaksi lähemmäs asiakasta. Näin hitsaukselle varmistettiin mahdollisimman ketterä ja sujuva aloitus hyödyntäen talossa jo valmiiksi hyväksi havaittuja käytänteitä.

Myös hitsauksen johtaminen sai alusta alkaen Torniossa vankkaa ammattitaitoa osakseen. Yksikössä aloitti toukokuussa hitsaus- ja kehitysinsinöörin tehtävässä Markus Harrinkoski, jolla on usean vuoden kokemus teräs- ja konepajateollisuuden parissa toimimisesta.

Markus Harrinkoski aloitti HT Laser Tornion hitsaus- ja kehitysinsinöörinä.

 

Hitsaus täydentää Tornion palvelutarjontaa, josta entuudestaan löytyy laserleikkauksen, särmäyksen, porauksen ja kierteytyksen toiminnot omasta takaa. Yksikössä on saatavilla manuaalihitsausta MIG/MAG- ja TIG-menetelmillä niin mustan ja ruostumattoman teräksen kuin alumiinin osalta. Lisäksi yksikön kautta on luonnollisesti saatavilla HT Laserin koko hitsaustarjonta laserhitsauksesta hitsausautomaatioon – Tornion asiantunteva myyntitiimi auttaa mieluusti sopivimman ratkaisun valinnassa.

Lserhitsauspalveluistamme voit lukea lisää täältä. Perinteisen hitsauksen palveluista löydät tietoa täältä.

Lisätietoja Tornion yksikön palveluista: yksikön päällikkö Juha Riihimäki, puh. +358 400 548 981, juha.riihimaki@htlaser.fi