HT Laser Kaarinan yksikönpäälliköksi Ari Hahla

 

Hei! Olen Ari Hahla, HT Laser Kaarinan uusi yksikönpäällikkö.

Mukanani tuon ennen kaikkea kokemuksen kansainvälisen teknologiateollisuuden johtamisesta niin Suomessa kuin Keski-Euroopassa sekä vahvan lean-ajattelun. Minulle lean on asioiden tekemistä järkevästi. On tärkeää, ettei tämä ajattelutapa jää vain tuotannon asiaksi, vaan että näin toimitaan kokonaisvaltaisesti yksikön kaikissa prosesseissa.

Ennen yksikönpäällikkönä aloittamista ehdin tutustua HT Laserin toimintaan useamman kuukauden ajan. HT Laser Kaarinassa meillä on alojensa johtavia asiakasyrityksiä, hieno porukka, toimivat tilat ja konekanta sekä erinomainen sijainti Turun seudun teollisuuskeskittymässä. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa.

HT Laseriin tulen Parker Hannifinin Urjalan tehtaan johtajan paikalta. Sitä ennen olen työskennellyt vastaavissa tehtävissä metalli-, elektroniikka- ja matkapuhelinteollisuudessa. Koulutustaustaltani olen prosessitekniikan insinööri.

Tapaamisiin!

Ari Hahla
ari.hahla[at]htlaser.fi
p. +358 50 566 8229

 

HT Laser Kaarina on noin 50 ammattilaisen työyhteisö. Tehdas on avattu vuonna 2006 ja se palvelee laajaa asiakaskuntaa aina omien alojensa globaaleista ja pörssilistatuista markkinajohtajista paikallisiin pk-yrityksiin. Yhtiöllä on noin 11 000 neliömetrin toimitilat osoitteessa Rakentajantie 26.

HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.