HT Laser Keuruun yksikönpäälliköksi Jukka Paulamäki

Hei! Olen Jukka Paulamäki, HT Laser Keuruun uusi yksikönpäällikkö.

Olen työskennellyt koko työurani tuotannollisen toiminnan johto- ja kehitystehtävissä kansainvälisessä teollisuudessa. Työssäni minua innostavat ennen kaikkea kasvu ja kehittyminen. Sytyn erityisesti kapasiteetin hallinnasta ja tiedolla johtamisesta, joiden koen olevan ominta alaani sekä avaimia hallittuun ja kannattavaan kasvuun.

Takana on nyt perusteellinen perehtyminen HT Laserin asiakkuuksiin, yksiköihin, henkilökuntaan ja toimintoihin. Olen nähnyt ja kuullut, millaisia ovat asiakkaidemme tarpeet ja miten asioita oikeasti tehdään – enkä vain toimistosta käsin. HT Laserilla olen vaikuttunut ammattilaistemme asiakaspalveluhenkisyydestä ja kehitysmyönteisyydestä. Niitä haluan vaalia ja vahvistaa myös jatkossa.

Liityn HT Laserin tiimiin pakkausalan yrityksestä Earthpacilta, jossa toimin tuotannosta vastaavana johtajana ja tehdaspäällikkönä sekä sittemmin operatiivisena kehitysjohtajana. Metalliteollisuudessa olen työskennellyt aikaisemmin tuotannon kehitystehtävissä Raahen terästehtaalla ja Jyväskylässä kovametallipulveritehtaalla. Koulutukseltani olen prosessitekniikan DI ja MBA.

Tapaamisiin!

Jukka Paulamäki
jukka.paulamaki[at]htlaser.fi
p. +358 50 5693 265

 

HT Laser Keuruun yksikkö on noin 150 hengen kansainvälinen työyhteisö. Tehdas palvelee laajaa asiakasjoukkoa aina omien alojensa globaaleista ja pörssilistatuista markkinajohtajista paikallisiin pk-yrityksiin. Yhtiöllä on noin 10 000 neliömetrin toimitilat Keuruun Varissaaressa. HT Laser Keuruu on Keuruun seutukunnan suurin yksityinen työnantaja.

HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.