HT Laser mukana Rekry 2019 -tapahtumassa Kuopiossa 10.9.2019

HT Laser Vieremä on näytteilleasettajana Kuopion suuressa Rekry 2019 -tapahtumassa tiistaina 10.9.2019 klo 10-18 Kuopion musiikkikeskuksessa.

HT Laser Vieremä tuottaa teräsosia ja -komponentteja teollisuuden tarpeisiin. Tuotantoyksikkömme kasvu jatkuu tehtyjen investointien myötä ja haemme tehtaalle säännöllisesti ammattitaitoisia särmääjiä, koneistajia, koneoperaattoreita ja logistiikkatyöntekijöitä. Tällä hetkellä paiskimme hommia reilun 80 henkilön tiimillä.

Meillä on paikkoja auki tekijäihmisille – miehille ja naisille, läheltä ja kauempaa tulleille. Tarvittaessa koulutamme tehtävään ja hyödynnämme esim. oppisopimuskoulutusta.

Messuständillämme ovat osastovastaava/työsuojelupäällikkö Johanna Heikkilä ja HR-koordinaattori Liisa Kotanen, joilta saat lisätietoa HT Laser Vieremällä avoinna olevista mahdollisuuksista sekä HT Laserista työpaikkana. Voit tutustua meihin lisää myös Facebook-sivuillamme.

Tule juttelemaan ja varaa lyhyt henkilökohtainen tapaaminen jo etukäteen (johanna.heikkila@htlaser.fi)! Mukava päästä tutustumaan!

Tapahtumatietoa
Vapaa pääsy.
Sisäänkäynti: Kuopionlahdenkatu 23.
Maksuton pysäköinti Kuopionlahden kentällä koko tapahtuman ajan.
Tapahtuman puhujaksi on tulossa mm. Arman Alizad.