HT Laser on Ponssen vuoden kotimaan toimittaja 2021

Kuva: Ponsse Oyj

 

Ponssen toimittajapäivä 2022 järjestettiin 13.4.2022 hybriditapahtumana Vieremän Rientolassa.

HT Laser Oy palkittiin tilaisuudessa Ponssen vuoden 2021 kotimaan toimittajana.

”Ponssen ja HT Laserin pitkäjänteinen yhteistyö vuosien mittaan on ollut saumatonta ja mutkatonta. Perusteluna valinnalle olivat myös HT Laserin hyvät kommunikointitaidot, erittäin hyvä toimitusvarmuus ja laaduntuottokyky sekä nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin”, kertoo Ponsse aihetta koskevassa päivityksessään.

Kiitämme pitkäaikaista kumppaniamme hyvästä yhteistyöstä ja kunnianosoituksesta sekä onnittelemme HT Laser Vieremän vahvaa tiimiä!

HT Laser on palkittu Ponssen vuoden kotimaan toimittajana myös vuosina 2013 ja 2014.

 

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.