HT Laser osti Karsteel Oy:n liiketoiminnan Vieremällä

 

HT Laser vahvistaa hitsauskapasiteettiaan ostamalla Karsteel Oy:n liiketoiminnan Vieremällä  

 

HT Laser on solminut liiketoimintakaupan hitsauspalveluihin erikoistuneen Karsteel Oy:n kanssa. Kauppa käsittää Karsteel Oy:n hitsausliiketoiminnan, asiakkuudet, koneet ja laitteet sekä HT Laserin palvelukseen vanhoina työntekijöinä siirtyvät 11 työntekijää.

Vuonna 2007 perustetun Karsteel Oy:n toimitilat sijaitsevat Vieremällä aivan HT Laser Vieremän tehtaan vieressä. Myös kiinteistö siirtyy HT Laserin käyttöön.

”Liiketoimintakaupan myötä vahvistamme edelleen HT Laserin roolia Vieremän kumppanuuskylässä. Pystymme jatkossa vastaaman entistäkin paremmin niin HT Laserin kuin Karsteelin asiakkaiden tarpeisiin koskien hitsattuja rakenteita”, kertoo HT Laserin varatoimitusjohtaja ja Vieremän yksikönpäällikkö Sami Tiikkainen.

”Olemme iloisia saadessamme joukkoomme kymmenkunta hitsauksen rautaista ammattilaista. Jatkossa tulemme panostamaan hitsaustoiminnan kasvun lisäksi sen sertifioituun laadunhallintaan ja automaatioasteen nostamiseen”, Tiikkainen jatkaa.

”HT Laserin kanssa solmittu liiketoimintakauppa oli paras ratkaisu toiminnan vahvan kehittämisen ja työpaikkojen kannalta. Leveämpien hartioiden avulla toiminta on mahdollista viedä tavoitteellisesti seuraavalle tasolle”, Karsteel Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karppinen summaa.

Liiketoimintakauppa jatkaa HT Laser Vieremän pitkäjänteistä kehittämisohjelmaa. Vuonna 2021 HT Laser investoi Vieremällä yhteistyöyritys PP Maalaukseen ja sen huippumoderniin, automatisoituun jauhemaalauslinjastoon.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Sami Tiikkainen
Yksikönpäällikkö, HT Laser Oy Vieremä
+358 50 5930 062

Pekka Karppinen
Toimitusjohtaja, Karsteel Oy
+358 50 3554 747

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 500 teknologiateollisuuden ammattilaista. 

Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.