HT Laser Oy:n liiketoimintaan vahvistusta Ruotsin markkinoille uudella rekrytoinnilla

HT Laser Oy hakee jatkoa kannattavalle kasvulleen Ruotsin markkinoilla rekrytoimalla Ruotsiin vahvistusta myyntitiimiinsä. Teknisen myyntipäällikön tehtävässä aloitti 1. helmikuuta 2024 Conny Ahlenius.

Rekrytointi vahvistaa HT Laserin Ruotsin myyntitiimiä ja mahdollistaa asiakkaiden entistä kattavamman palvelun. Conny Ahlenius vastaa pääasiassa Ruotsin pohjoisen alueen asiakkuuksista.

Conny Ahlenius.

HT Laser laajensi toimintaansa Ruotsiin syksyllä 2021. Tuolloin Ruotsissa aloitti työnsä maa- ja myyntipäällikkö Joachim Eresjö. Jalansijan saaminen Ruotsin markkinoilla on lähtenyt rivakasti käyntiin.

”Kuluneiden reilun parin vuoden aikana olemme onnistuneet avaamaan merkittäviä uusia asiakkuuksia Ruotsin markkinoilla ja kasvattamaan siten omaa suoraa vientiämme Ruotsiin. HT Laserin laaja palveluvalikoima ja toimitusvarmuus useiden tehtaiden ansiosta vaikuttaa olevan kilpailukykyinen yhdistelmä myös Ruotsissa”, HT Laser Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehti kommentoi.

Ruotsin maa- ja myyntipäällikkö Joachim Eresjö on samoilla linjoilla.

”Rekrytointi kulkee käsi kädessä kasvaneen kysyntämme kanssa Ruotsin markkinoilla, jossa ”one stop shop” -tyylinen toimintamme on tehnyt vaikutuksen asiakkaihimme. Pystymme tuottamaan vaativiakin hitsattuja, koneistettuja ja pintakäsiteltyjä kokoonpanoja saman katon alta nopealla läpimenoajalla. Myös tehtaidemme maantieteelliset sijainnit esimerkiksi Torniossa ja Turun lähellä Kaarinassa ovat Ruotsin kannalta optimaaliset”, Eresjö summaa.

Lisätietoja: HT Laser Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehti, markus.lehti@htlaser.fi

 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2022 liikevaihtomme oli 92 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 450 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO 9001- ja ISO 14001-standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.