HT Laser stärker sin närvaro på den svenska marknaden med nyrekrytering

HT Laser Oy växer på den svenska marknaden genom att utöka sitt säljteam i Sverige. Conny Ahlenius tillträdde tjänsten som teknisk säljare den 1 februari 2024.

Rekryteringen stärker HT Lasers säljteam i Sverige, vilket möjliggör en mer heltäckande service för kunderna. Conny Ahlenius kommer främst att ansvara för kundrelationer i norra Sverige.

Conny Ahlenius.

HT Laser etablerade sin verksamhet i Sverige hösten 2021 då Joachim Eresjö började som lands- och försäljningschef. Etableringen på den svenska marknaden har gått snabbt och enligt plan.

”Under de senaste åren har vi framgångsrikt skaffat oss nya kunder och partners på den svenska marknaden och därmed ökat vår direktexport till Sverige. HT Lasers omfattande utbud av tjänster tillsammans med en bra leveranssäkerhet, tack vare flera fabriker, verkar vara en konkurrenskraftig kombination även i Sverige”, kommenterar HT Laser Oy:s verkställande direktör Markus Lehti.

Joachim Eresjö, lands- och försäljningschef för Sverige, håller med.

”Denna rekrytering går hand i hand med den ökande orderingången från våra svenska kunder. Konceptet One-stop-shop har imponerat på våra kunder i Sverige då vi kan leverera komplexa svetsade, maskinbearbetade och målade komponenter från ett och samma företag med kort ledtid. Vi har även varit framgångsrika på skurna och bockade komponenter till tung industri. De geografiska placeringarna av våra fabriker, till exempel i Torneå och Åbo, har fungerat mycket bra för den svenska marknaden” avslutar Joachim.

 

Ytterligare information och kontakt:

Joachim Eresjö

Försäljnings- och Landschef

HT Laser Sverige

Telefon: +46(0)72–208 95 84

Joachim.eresjo@htlaser.se

 

HT Laser är en systemleverantör och partner inom metallindustrin. Vår specialkompetens omfattar montage och komponenttillverkning.​ Vi erbjuder skärning, bockning, svetsning, bearbetning, 3D-utskrifter i metall, ytbehandling, montering och produktutvecklingstjänster. HT Laser grundades 1989.

HT Laser har åtta anläggningar, sju i Finland och en i Polen. Vi har försäljningsorganisationer på plats i Finland, Sverige och Polen. HT Laser är ett familjeägt bolag. År 2022 hade vi en omsättning på ca. 1,2 miljarder SEK. Vi sysselsätter ca 500 kompententa medarbetare. All våra enheter är certifierade enligt ISO:9001 och ISO:14001. Vi är även certifierade enligt EN ISO 3834-2:2007, EN 15085-2:2007 CL1 samt EN 1090-2:2018. HT Laser är ett dotterbolag till Teiskonen Group OY.