HT Laserille Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2019

(Kuva: Aki Loponen)

HT Laserin perustajayrittäjä, hallituksen puheenjohtaja Hannu Teiskonen vastaanotti Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vaimonsa Mia Kulmala-Teiskosen kanssa. Palkinnot jaettiin Yrittäjäpäivillä Lahdessa 19. lokakuuta. Palkittuja yrityksiä oli tänä vuonna neljä. Palkintolautakuntaan kuuluvat Suomen Yrittäjien, Fennian, Suomalaisen Työn Liiton ja Yksityisyrittäjäin Säätiön edustajat.

Palkintojen jaossa HT Laserin kohdalla nostettiin esiin erityisesti henkilöstömme merkittävä rooli uusien ideoiden synnyssä. Usein juuri sorvin ääressä keksitään miten jokin asia tai prosessi voidaan hoitaa paremmin. Näin asiakkaiden tarpeisiin löytyy uusia ratkaisuja ja niihin sovelletaan aikaisempia ideoita.

”Olemme totta kai otettuja ja kiitollisia tästä huomionosoituksesta. Arvostamme sitä suuresti. Vauhti on ollut hurjaa, alkuvuodesta saimme maakunnallisen yrittäjäpalkinnon ja nyt tunnustuksen valtakunnallisella tasolla. Tänä vuonna täytämme yrityksenä 30 vuotta, joten juhlan aihetta on nyt paljon”, kertoo Hannu Teiskonen.

Vuodesta 1968 lähtien jaetulla Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla haluttiin alun perin korostaa yrittäjien merkitystä suomalaiselle talouselämälle. Palkitsemisperusteet ovat aina olleet yrityksen taloudellinen kannattavuus, elinvoimainen historia ja selkeä yrittäjävetoisuus. Lisäksi on haluttu kiinnittää huomiota johonkin erityispiirteeseen, esimerkiksi omaperäiseen ideaan, toimialan edelläkävijän rooliin, onnistuneeseen vientiavaukseen tai omistajanvaihdokseen. Tänä vuonna palkittavat yritykset olivat HT Laserin lisäksi Merima Oy, Rukakeskus Oy ja Tapojärvi Oy.

Katso HT Laserista tehty palkintovideo

Lue Suomen Yrittäjien tiedote aiheesta