HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi Markus Lehti

Markus Lehti, HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtaja

Teiskonen-konserniin kuuluvien HT Laser Oy:n ja Elekmerk Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Markus Lehti. Hän aloittaa toimessaan välittömästi. Toimitusjohtaja toimii jatkossa myös Teiskonen-konsernin johtoryhmän puheenjohtajana.

Lehti (42) on toiminut yhtiön palveluksessa vuodesta 2012, viimeisimpänä HT Laserin varatoimitusjohtajana ja HT Laser Keuruun yksikönpäällikkönä.

”Yhtiöillämme HT Laserilla ja Elekmerkillä on koronapandemian vuoksi takana poikkeuksellinen vuosi. Näin on tietysti monilla yhtiöillä ja monilla eri toimialoilla. Onnistuimme kuitenkin yhdessä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja säilyttämään hyvän palvelutason. Lähdimme uuteen vuoteen vakaalta pohjalta ja luottavaisina omaan kykyymme reagoida markkinatilanteen ja ympäristön muutoksiin”, sanoo Teiskonen-konsernin hallituksen puheenjohtaja Hannu Teiskonen.

”Markus Lehden valinta HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi oli luonteva jatkumo viime vuosien työlle. Uskomme, että Lehti on oikea henkilö luotsaamaan yhtiöitämme kannattavan kasvun tiellä. Hänen kokemuksensa ja vahvuutensa niin toimialaan sekä asiakkuuksien johtamiseen liittyen luovat meille erinomaiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa, jossa digitaaliset ratkaisut, uudet valmistusteknologiat ja arvon tuotto verkostoissa ovat ratkaisevassa roolissa.”, jatkaa Teiskonen.

Markus Lehti arvostaa mahdollisuutta olla osa vahvan perheyrityksen tarinaa ja viedä sitä kohti seuraavaa vaihetta.

”Olemme läpi yhtiöidemme kolmikymmenvuotisen historian menestyneet olemalla rohkeita ja uteliaita. Halu kasvaa kannattavasti, kehittää toimintaa ja hyödyntää uusia tuotantoteknologioita on kummunnut ensisijaisesti asiakkaidemme tarpeista. Jatkuvasti muuttuvien asiakastarpeiden pohjalta olemme ennakkoluulottomasti kehittäneet palvelu- ja tuotantoprosessejamme sekä luoneet kokonaan uusia. Tätä haluan omalla työlläni jatkaa ja vahvistaa myös tulevaisuudessa”, kertoo Markus Lehti.

Lehti asuu Keuruulla, joka on myös Teiskonen-konsernin kotipaikkakunta.

HT Laser Keuruun yksikönpäällikön paikka avataan hakuun helmikuun aikana. Vt. yksikönpäällikkönä toimii tuotantopäällikkö Mika Veija.

 

HT Laserin varatoimitusjohtajaksi nimitetty Sami Tiikkainen

HT Laserin varatoimitusjohtajaksi on nimitetty HT Laser Vieremän yksikönpäällikkö Sami Tiikkainen. Hän on Teiskonen-johtoryhmän jäsen, vastaa HT Laserin Tuotannon kehittäminen ja koordinointi -toiminnosta sekä jatkaa HT Laser Vieremän yksikönpäällikkönä.

Tiikkainen (39) on toiminut yhtiön palveluksessa vuodesta 2008 ja vastannut HT Laser Vieremän toiminnasta, tuloksesta ja kehittämisestä lähes kymmenen vuoden ajan. Tiikkainen asuu Vieremällä ja työskentelee sieltä käsin.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Markus Lehti, toimitusjohtaja HT Laser ja Elekmerk
p. 050-4060 354
markus.lehti[at]htlaser.fi

Sami Tiikkainen, varatoimitusjohtaja HT Laser
p. 050-5930 062
sami.tiikkainen[at]htlaser.fi

Hannu Teiskonen, hallituksen puheenjohtaja
p. 040-503 6378
hannu.teiskonen[at]htlaser.fi