Laserleikkauskapasiteettimme HT Laser Vieremällä kasvaa

HT Laser Vieremän uusi koneinvestointi 2021: Bystronic ByStar kuitulaser.

HT Laser Vieremällä on otettu käyttöön uusi 2,5 m x 8 m leikkausalueella varustettu Bystronic ByStar -kuitulaserkone.

Investointi kasvattaa HT Laser Vieremän kookkaiden levyjen ja kappaleiden leikkauskapasiteettia merkittävästi.

Lue lisää koneinvestoinnistamme uusimmasta Konekuriiri-lehdestä, sivu 23.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Sami Tiikkainen

Varatoimitusjohtaja, yksikönpäällikkö HT Laser Vieremä

sami.tiikkainen[at]htlaser.fi

p. 050-593 0062

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.