Lisää Lean Six Sigma -osaajia HT Laserille

HT Laser Vieremän laatuinsinööri Timo Leinonen työpisteellään toimistossa.

Useita henkilöitä HT Laserilta kouluttautui Lean-osaajaksi vuonna 2021. Pandemia ei estänyt Lean Six Sigma Green Belt- ja Black Belt -koulutuksia, joihin oli mahdollista osallistua myös etänä.

Timo Leinonen HT Laser Vieremältä osallistui Lean Six Sigma Green Belt -koulutukseen.

”Lean-filosofia oli minulle jonkin verran jo ennestään tuttua, mutta Green Belt -kurssi ja sen aikana tehtävä laajahko kurssityö toivat paljon uutta oppia ja syvensivät vanhaa ymmärrystä. Sertifikaattiin vaadittavan työn teen laserleikkauksen kehittämiseen liittyen. Se hyödyttää suoraan tuotantoamme Vieremällä.

En itse hakeutunut Lean-koulutukseen, mutta kun työnantaja tarjosi mahdollisuutta, lähdin mielelläni mukaan. Lean-opit tulivat juuri oikeaan kohtaan, sillä minut nimitettiin marraskuussa laatuinsinööriksi.

Koulutus oli mielestäni laadukasta ja käytännönläheistä. Kurssillamme oli edustajia eri yrityksistä ja muiden havaintojen ja ajatusten kuuleminen oli arvokasta sekin.

Olen työskennellyt HT Laserissa nyt kuutisen vuotta ja on mahtavaa, kun työrintamalla löytyy aina uusia haasteita.”

HT Laserin henkilökunnasta lähes kymmenkunta henkilöä suoritti tänä vuonna tai suorittaa parhaillaan Lean Six Sigma Green Belt- tai Black Belt -sertifikaattia. HT Laserin tiimissä on myös aiemmin Lean-sertifikaatteja ja -koulutuksia suorittaneita.

#osaavahenkilöstö #laatu #lean