Tule manuaalisorvaajaksi Keuruun yksikköömme!

Julkaistu 26.5.2024 – haku päättyy 21.6.2024

Haemme HT Laserin Keuruun yksikköön manuaalisorvaajaa monimuotoisten kappaleiden yksittäis- ja sarjavalmistukseen.  Sorvattavat kappaleet ovat pääosin laippamaisia.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta sorvaamisesta, työpiirustusten lukutaitoa ja mittavälineiden käyttökokemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja vastuuta työsi jäljestä. Myös kokemus muiden työstökoneiden käytöstä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta odotamme hakijalta valmiutta kaksivuorotyöhön. Tarkka aloitusajankohta sovitaan yhdessä tehtävään valitun henkilön kanssa.

Kiinnostuitko paikasta? Hienoa! Haku on auki 21.6.2024 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löydyttyä. Olethan siis yhteydessä mahdollisimman pikaisesti! Riittää, kun kerrot lyhyesti tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi sähköpostitse alta löytyvään osoitteeseen.

Voit tutustua meihin työpaikkana esimerkiksi Instagram-tilimme, Youtube-kanavamme tai nettisivujemme kautta.

Tervetuloa töihin HT Laserille!

 

Hakemukset ja lisätiedot

Jesse Vähäsalo

Tuotantopäällikkö, Keuruu

jesse.vahasalo(at)htlaser.fi

+358 50 337 9467

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2023 liikevaihtomme oli 78,2 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Vuonna 2022 HT Laserille myönnettiin Vuoden Alihankkija -palkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.