Megatärskyt-rekrytapahtuma Kuopiossa 22.2.2022

Olemme mukana Megatärskyt-rekrytapahtumassa Kuopio-hallissa tiistaina 22.2.2022 klo 11-17

Tervetuloa juttelemaan ja kuulemaan HT Laserin ja yhteistyöyrityksemme PP Maalauksen tarjoamista mahdollisuuksista Vieremällä.

Tarjoamme läpi vuoden harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja alan opiskelijoille. Kysy myös oppisopimusmahdollisuudesta!

Tällä hetkellä HT Laser rekrytoi monipuolisiin metalliteollisuuden tehtäviin mm. Tornioon sekä operaattoria robottihitsauspalvelujen ylösajoon Tampereelle. Tarjoamme myös kesätöitä eri yksiköissämme.

Katso avoimet työpaikkamme  ja Tervetuloa töihin -videomme

 

HT Laser Oy yrityksenä

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kuulumme Nolla tapaturmaa -foorumiin ja olemme savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.