Olemme mukana Konepaja- ja 3D & New Materials -messuilla 19.-21.3.

 

Maaliskuun 19.-21. järjestettävässä Pajan Trilogia -tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on samaan aikaan koolla jopa kolmet messut, kun Konepaja-, Nordic Welding Expo- ja 3D & New Materials -messut keräävät teollisuuden alan ammattilaiset yhteen.

 

HT Laser osastoilla A21 ja A98

HT Laser on mukana messuilla osastolla A21 yhdessä sisaryrityksemme Elekmerkin kanssa. Lisäksi löydät meidät myös 3D Cornerista A98, jossa ainetta lisäävän valmistuksen ammattilaisemme kertovat 3D-metallitulostuksemme palveluista.

 

Puheenvuoro messuilla: Kustannustehokas metallitulostus & vähäpäästöiset materiaalit

 

 

Ainetta lisäävä valmistus voi olla erittäin kustannustehokas tapa valmistaa metallituotteita perinteisten tuotantomenetelmien sijaan. Lisäksi 3D-metallitulostus voi mahdollistaa siirtymisen vähäpäästöisempiin materiaaleihin jo tänään. Mistä 3D-metallitulostuksen kustannustehokkuus muodostuu ja millaisia sovelluskohteita 3D-metallitulostukselle vähäpäästöisistä materiaaleista on? Näistä aiheista kuulet HT Laserin puheenvuorossa lisää, kun 3D-metallitulostuksemme asiantuntijat Sanna Teiskonen ja Antti Kivelä astuvat lauteille.

Puheenvuoron ajankohta on tiistai 19.3. klo 15:00 ja kesto parisenkymmentä minuuttia. Puheenvuoro pidetään 3D Stagella A-hallissa. Tervetuloa kuulolle!