Olemme mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoinen Teollisuus kutsuu! Olemme mukana Ouluhallissa järjestettävässä suurtapahtumassa 22. – 23.5.2024. Tapahtuma tarjoaa kävijöilleen laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita ja uusinta tietoa alalta. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille ja siellä on tavattavissa yli 350 näytteilleasettajaa.

 

 

HT Laser osastolla 152

Tule nappaamaan kuppi kuumaa kahvia ja tutustumaan palvelutarjontaamme osastollamme 152! Paikalla on tuttuun tapaan HT Laserin Tornion yksikön väkeä, jotka kertovat mielellään mm. Torniossa loppuvuodesta 2023 avatuista hitsauspalveluista sekä tietysti kovaa vauhtia kysyntäänsä kasvattavan laserhitsauksen mahdollisuuksista.

Lisäksi ensimmäisenä messupäivänä paikalla on 3D-metallitulostuspalveluidemme asiantuntija. Tule keskustelemaan, olisiko materiaalin käyttöä optimoiva, tuotantovaiheita ja läpimenoaikaa lyhentävä metallitulostus sovellettavissa teidänkin tuotantotarpeisiinne!

Osastollamme on nähtävillä mm. maailman ensimmäinen fossiilivapaasta rakenneteräksestä 3D-tulostettu metsäkoneeseen soveltuva osa sekä hitsattu säiliö, jonka avulla perinteisten hitsausmenetelmien ja laserhitsauksen hitsien eroja pääsee kätevästi itse vertailemaan.

Messut ovat kävijöille ilmaiset. Tutustu näytteilleasettajiin ja rekisteröidy kävijäksi täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa! Nähdäänkö messuilla?