Kuvassa on HT Laser Tampereen toimipiste ilmasta kuvattuna

Tämä ilmoitus on julkaistu 28.3. ja poistettu 19.4.2022.

 

Töitä on! Ja lisää tekijöitä tarvitaan.

Tule työkaveriksi reilun 40 hengen porukkaamme Tampereen Kaukajärvelle.

 

Laserleikkaaja

  • Mieluiten esim. muutaman vuoden työkokemuksella, teknisten piirustusten lukutaito tarvitaan. Vuorotyö.
  • Työvälineenä uusi kuitulaser eli vehkeet viimeisen päälle.

 

Metalliosaaja (kaksi paikkaa: työntekijä ja kesätyöntekijä)

  • Työtehtävät sisältävät monipuolisesti ja osaamisen mukaan erilaisia metallitöitä, kuten porausta, kierteytystä, viisteiden hiontaa/jyrsintää, logistiikan tehtäviä sekä avustavia tehtäviä tuotannossa.
  • Sinulla on toimeen tarttuva ote tekemiseen, teknisten piirustusten lukutaitoa sekä jonniinmoinen kunto, koska työ on luonteeltaan fyysistä.
  • Valmius kaksivuorotyöhön tarvitaan ja palkkaus on osaamisen mukaan. Aloitus heti samantien, kun soveltuvat henkilöt löytyvät.

 

Särmääjä

  • Päivitys 12.4.2022: Paikka on täytetty – kiitos kaikille kiinnostuneille!

 

CNC-koneistaja

  • Teknisten piirustusten lukutaito tarvitaan. Arvostamme aiempaa koneistuskokemusta, erityisesti Mazakien käyttökokemus on etu. Vuorotyö.

 

Robottihitsausoperaattori

  • Päivitys 31.3.2022: Paikka on täytetty – kiitos kaikille kiinnostuneille!

 

Ammattilaisille kilpailukykyinen palkka.

Tutustu HT Laseriin työpaikkana Facebook-sivuiltamme , Instagram-tilillämme ja esittelyvideostamme.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja!

Runebergiksi ei tarvitse ruveta eikä kummoisempia CV-papereita laatia. Ilmoittele mahdollisimman pian itsestäsi, tunnistamme kyllä tekijät.

 

Ota yhteyttä:

Minttu Kurjonen, vt. yksikönpäällikkö
minttu.kurjonen[at]htlaser.fi
p. 0400-925 808

 

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.