HT Laser Tornio kasvaa! Avoimia paikkoja

Tämä ilmoitus on poistettu 16.9.2022

HT Laserin Tornion tehdas on muuttanut uusiin, isompiin tiloihin Torpin teollisuusalueella entiseen Verkkotehtaaseen. Tilat ja koneasennukset ovat nyt valmiit.

Valmistamme teräsosia teollisuuden tarpeisiin noin 25 hengen ammattilaisporukalla. Tärkeintä meille on kautta vuosien ollut asiakkaidemme joustava ja nopea palveleminen sekä tuotteidemme priimalaatu.

Kasvun myötä tarvitsemme lisää osaavia ja aikaansaavia tekijöitä. Haemme uusia työntekijöitä monipuolisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Tuotannon työtehtävät sisältävät vuorotyötä.

 

HAEMME (TULEVIA) METALLIOSAAJIA

 

Laserleikkaaja

  • Etsimme neuvokkaita ja omatoimisia henkilöitä, joilla pysyvät erilaiset työkalut kädessä ja joilla mielellään on kokemusta CNC-koneista. Teknisten piirustusten lukutaito on eduksi.
  • Myös metallialan opinnot auttavat. Opastamme tehtävään, kun olet kiinnostunut opettelemaan uuden työn.

 

Logistiikkatyöntekijä

  • Tehtäviin kuuluu pakkaamon ja lähettämön monipuoliset tehtävät kuten rahtikuljetusten tilaukset, lähetyslistojen teko sekä alihankintojen valvonta.
  • Työ on luonteeltaan myös fyysistä, normikunnolla pärjää kyllä.
  • Trukkikortti plussaa, levyjä sekä osia liikutellaan tiuhaan.

 

Tilauskäsittelijä

  • Työ on pääosin tilaus- ja tarjouskäsittelyä, mahdollisuus kasvaa teknisen myynnin teräksiseksi ammattilaiseksi.
  • Käsittelet teknisiä piirustuksia ja luot niiden perusteella tilausrivejä tuotantoon. Metalliosien valmistuksen tuntemus auttaa, mutta ei ole välttämätöntä.
  • Työ sisältää asiakaspalvelua, joten kommunikoit sujuvasti puhelimessa ja sähköpostilla, ehkä myös ruotsiksi.
  • IT-taidot yleisellä tasolla vaaditaan. Käytössämme on Visman L7-toiminnaohjausjärjestelmä, joka tulee olemaan tärkein työkalusi.

 

Olemme ennen kaikkea laadukasta asiakaspalvelua ja tiivistä yhteistyötä tekevä porukka. Yhteistyöhalu vie jo puolimatkaan, loput oppii kyllä tehdessä. Olethan mukava ihminen ja viitsit nähdä vaivaa sen eteen, että niin asiakkaat kuin työkaverit onnistuvat omissa töissään.

Tutustu HT Laseriin työpaikkana ja työnantajana myös Facebook-sivullamme, Instagram-tilillämme ja Youtube-kanavallamme.

 

Ota nopeasti yhteyttä!

Palkkaamme henkilöitä sitä mukaa kun kohtaamme sopivimmat. Lähetä mielellään napakka sähköposti itsestäsi ja mahdollinen CV (jos on). Tarvittaessa voit myös soitella.

Juha Riihimäki, yksikönpäällikkö
juha.riihimaki(at)htlaser.fi
+358 (0)400 548 981

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.