OHJELMOIJA

Haemme HT Laser Tornion yksikköön ohjelmoijaa. Työtehtäväsi on leikkausohjelmien teko laserleikkauskoneelle. Tehtävä sisältää myös leikattavien osien kuvien käsittelyä ja piirtämistä. Tehtävässä vaaditaan AutoCad-ohjelmiston osaamista ja myös muiden 2D- ja 3D-ohjelmistojen hallinta on eduksi.

Metallialan tuntemus ja ohutlevyosien suunnittelukokemus auttavat tehtävän hoitamisessa, mutta olemme valmiita myös kouluttamaan.

Toivomme että olet luonteeltasi tarkka ja huolellinen sekä yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työporukassa kehittyvässä yrityksessä.

METALLITYÖNTEKIJÄ-SÄRMÄÄJÄ

Työtehtäviisi kuuluu metalliosien särmäys ja muut tuotannon työtehtävät.

Toivomme metallialan koulutusta ja/tai alan työkokemusta. Teknisten piirustusten lukutaito on eduksi.

Olemme valmiita myös opettamaan innostuneita ja oikean asenteen omaavia tekijöitä.

Lisätiedot ja hakemukset (juhannukseen 2021 mennessä)

Juha Riihimäki
Yksikönpäällikkö, HT Laser Tornio
juha.riihimaki[at]htlaser.fi

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.