Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvavassa, Valtakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla palkitussa yrityksessä Vieremän kumppanuuskylässä.

Nyt tarvitaan tekijäihmisiä – tervetuloa oikeisiin töihin!

 

CNC-KONEISTAJIA (2-3 henkilöä)

  • Olethan hyvällä teknisten piirustusten lukutaidolla varustettu ammattilainen! Aiempi Mazak- tai Fanuc-käyttökokemus plussaa. Vuorotyö.

 

LASER- JA PLASMALEIKKAAJIA (2-4 henkilöä)

  • Teknisten piirustusten lukutaito tarvitaan, vuorotyö.

 

SÄRMÄÄJIÄ (2-3 henkilöä)

  • Mieluiten esim. muutaman vuoden työkokemuksella, teknisten piirustusten lukutaito tarvitaan. Vuorotyö. Särmäämme 7 metriin ja 1 000 tonniin asti.

 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ (1-2 henkilöä)

  • Arvostamme logistiikka-alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Työ sisältää hyllytys-, keräily- ja lähetystehtäviä. Vuorotyö.

 

Olemme joustavia ja huomioimme työn ja perheen yhteensovittamisen. Panostamme henkilöstömme ammattitaidon ja monipuolisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Suhtaudumme kunnianhimoisesti työturvallisuuteen ja tavoitteemme on nolla työtapaturmaa.

Rennon ja mukavan työyhteisön uskallamme luvata myös!

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana katsomalla yritysvideomme sekä Facebook-sivullamme.

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

Ota nopeasti yhteyttä, sillä palkkaamme soveltuvat henkilöt heti löydettyämme.

 

Lisätiedot, yhteydenotot ja napakat hakemukset

Tommi Lappalainen, tuotantopäällikkö
tommi.lappalainen[at]htlaser.fi
p. 050-3250 470

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.