Tule meille työkaveriksi! Haemme

 

HITSAAJAA (MIG & TIG, musta & kirkas)

vakituiseen työsuhteeseen HT Laser Tampereen yksikköön Kaukajärvelle

 

Kysynnän kasvaessa: tervetuloa mukaan noin kymmenen hengen hitsaajatiimiimme! Teemme töitä laadukkailla Froniuksen välineillä.

Panostamme tavoitteellisesti mm. ilmanlaatuun, ergonomiaan ja tuotannon sujuvuuteen.

Valmius vuorotyöhön tarvitaan.

Arvostamme

  • Luokkapätevyyksiä
  • Teknisten piirustusten lukutaitoa

Ammattilaisille kilpailukykyinen palkkaus.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja! Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivullamme ja katsomalla esittelyvideomme.

Ota pikaisesti yhteys

Satu Vähä, yksikönpäällikkö

satu.vaha[at]htlaser.fi  |  p. 050-4392 550

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.