Tule meille työkaveriksi! Haemme

 

HITSAAJAA (MIG & TIG, musta & kirkas)

vakituiseen työsuhteeseen HT Laser Tampereen yksikköön Kaukajärvelle

 

Tervetuloa vahvistukseksi noin kymmenen hengen hitsaajatiimiimme! Teemme töitä laadukkailla Froniuksen välineillä.

Koska töistä pitää päästä hyvässä kunnossa vuoron jälkeen kotiin ja lopulta eläkkeelle, panostamme tavoitteellisesti mm. ilmanlaatuun, ergonomiaan ja tuotannon sujuvuuteen.

Valmius vuorotyöhön tarvitaan.

Arvostamme

  • Luokkapätevyyksiä
  • Piirustustenlukutaitoa

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja! Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivullamme ja katsomalla esittelyvideomme.

Ota pikaisesti yhteys

Satu Vähä, yksikönpäällikkö

satu.vaha[at]htlaser.fi  |  p. 050-4392 550

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

www.htlaser.fi