Tule meille työkaveriksi! Haemme

 

HITSAAJIA (MIG & TIG, musta & kirkas)

vakituiseen työsuhteeseen HT Laser Tampereen yksikköön Kaukajärvelle sekä HT Laser Keuruulle

 

Tervetuloa vahvistukseksi hitsaajatiimeihimme Tampereelle ja Keuruulle! Teemme töitä laadukkailla Froniuksen välineillä.

Koska töistä pitää päästä hyvässä kunnossa kotiin ja lopulta eläkkeelle, panostamme tavoitteellisesti mm. työturvallisuuteen, ergonomiaan ja tuotannon sujuvuuteen.

Valmius vuorotyöhön tarvitaan.

Arvostamme

  • Luokkapätevyyksiä
  • Piirustustenlukutaitoa

Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa ym. käytännön järjestelyissä.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja! Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivullamme ja katsomalla esittelyvideomme.

Ota pikaisesti yhteys!

HT LASER TAMPERE
Satu Vähä, yksikönpäällikkö
satu.vaha[at]htlaser.fi
p. 050-4392 550

HT LASER KEURUU
Mika Veija, vt. yksikönpäällikkö
mika.veija[at]htlaser.fi
p. 040-5219 370

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.