HT Laser Tampereen yksikön kolme tehdashallia ja pihapiiri ilmasta kuvattuna

Tule työkaveriksi reilun 40 hengen porukkaamme Tampereen Kaukajärvelle!

Olemme viime vuosina kasvattaneet CNC-koneistuskapasiteettiamme ja teemme töitä monipuolisilla, laadukkailla laitteilla. Kysynnän kasvaessa haemme jälleen CNC-koneistajaa.

Arvostamme:

  • Aiempaa koneistuskokemusta, erityisesti Mazakien käyttökokemus on etu
  • Teknisten piirustusten lukutaitoa
  • Halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhdessä
  • Vuorotyövalmiutta

Ammattilaisille kilpailukykyinen palkkaus.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja!

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös esittelyvideostamme sekä HT Laserin Facebook-sivulla, joka on suunnattu erityisesti nykyisille ja tuleville työntekijöillemme.

 

Ota yhteyttä!

Minttu Kurjonen, vt. yksikönpäällikkö
minttu.kurjonen[at]htlaser.fi
p. 0400-925 808

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.