HT Laser Tampereen yksikön kolme tehdashallia ja pihapiiri ilmasta kuvattuna

Kasvumme jatkuu – lisää tekijöitä tarvitaan.

Tule työkaveriksi reilun 40 hengen porukkaamme Tampereen Kaukajärvelle!

Etsimme henkilöä, jolla pysyvät erilaiset työkalut kädessä ja jolla on kokemusta metallialan töistä. Teknisten piirustusten lukutaito on tärkeä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti ja joustavasti erilaiset konepajatyöt sisältäen tarpeen ja kokemuksen mukaan mm.

  • porakierteytystä
  • viisteytystä
  • hiontaa
  • särmäystä
  • erilaisia avustavia tehtäviä esim. särmäyksessä

Vuorotyövalmius tarvitaan. Ammattilaiselle kilpailukykyinen palkka.

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana Facebook-sivultamme sekä esittelyvideostamme.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja!

Ota yhteyttä:

Minttu Kurjonen, vt. yksikönpäällikkö
minttu.kurjonen[at]htlaser.fi
p. 0400-925 808

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.