Haemme vakituiseen työsuhteeseen myynti-insinööriä HT Laser Vaasaan.

Vastaat olemassa olevista asiakkaista ja työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa. Asiakaspalvelun ja aktiivisen myyntityön lisäksi työ sisältää tarjouskyselyjä alihankinnasta, tarjouslaskentaa ja ostokyselyjä.

Työsi on itsenäistä, joten olet oma-aloitteinen ja pyrit itsenäisesti tuloksiin. Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, tunnistat liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat asiantuntemuksellasi. Kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita.

Odotamme sinulta

  • teollisten valmistusmenetelmien tuntemusta
  • vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa ja halua kuunnella asiakasta
  • AutoCADin hallintaa ja teknisten piirustusten lukutaitoa
  • myyntihenkisyyttä ja hyvää asennetta
  • suomen ja ruotsin hyvää hallintaa

Katsomme eduksi ohutlevyosaamisen ja kokemukset onnistuneesta B2B-myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta.

Tarjoamme sinulle

  • itsenäisen työskentelykentän ja mielenkiintoisen tulevaisuuden kehittyvässä yrityksessä
  • kiinteän kuukausipalkan ja joustavan työajan
  • mukavan työyhteisön ja tiimin tuen

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös facebook-sivultamme

Toivottavasti kiinnostuit! Kysy lisätietoja ja jätä hakemus:

Liisa Kotanen
Henkilöstöpäällikkö
liisa.kotanen[at]htlaser.fi
p. 040-5826 213

 

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.