HT Laser Tampereen yksikön kolme tehdashallia ja pihapiiri ilmasta kuvattuna

Kasvumme jatkuu ja palveluvalikoimamme laajenee robottihitsaukseen – lisää tekijöitä tarvitaan!

Tule työkaveriksi reilun 40 hengen porukkaamme Tampereen Kaukajärvelle.

Edelleen haemme robottihitsausoperaattoria, jolla on

  • kokemusta MAG-robottihitsauksesta ja
  • osaamista kiinnitinsuunnittelusta ja hitsausrobotin ohjelmoinnista.

Pääset ajamaan ylös uutta tuotantoteknologiaa HT Laser Tampereella ja muokkaamaan prosesseja alusta alkaen sellaisiksi, kuin kokemuksesi mukaan on paras. Yhteistyössä kollegojen kanssa, totta kai.

Ammattilaiselle kilpailukykyinen palkka.

 

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana Facebook-sivultamme sekä esittelyvideostamme.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat lisätietoja!

Runebergiksi ei tarvitse ruveta eikä kummoisempia CV-papereita laatia. Ilmoittele mahdollisimman pian itsestäsi, tunnistamme kyllä tekijät. Ota yhteyttä:

 

Matti Koskinen, työnjohto
matti.koskinen(at)htlaser.fi
p. 050-5308 900

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.