Tämä ilmoitus on julkaistu 29.12.2022. Paikka on täytetty ja ilmoitus poistettu 20.1.2023.

Tule työkaveriksi reilun 40 hengen porukkaamme Tampereen Kaukajärvelle!

Etsimme ammattitaitoista särmääjää, jolla on mieluiten yli kolmen vuoden työkokemus alalta. Teknisten piirustusten lukutaito on tärkeä ja vuorotyövalmius vaaditaan. Käytettävät koneet ovat uusi Bystronic ja jo sisäänajettu Finn-Power.

Olemme ennen kaikkea joustava työnantaja. Työturvallisuus ja ergonomia samoin kuin kaikki muutkin asialliset hommat huolehdimme totta kai. Ammattilaisille kilpailukykyinen palkka.

Voit tutustua HT Laseriin työnantajana Facebook-sivultamme , Instagramissa ja esittelyvideoltamme.

 

Ota pikimmiten yhteyttä! Palkkaamme henkilön heti sopivan kohdattuamme.

Minttu Kurjonen, työnjohtaja
minttu.kurjonen[at]htlaser.fi
p. 0400-925 808

 

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä), Ruotsissa sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2021 liikevaihtomme oli 70 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 500 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.