Tule työkaveriksi reilun 40 hengen porukkaamme Tampereen Kaukajärvelle!

Etsimme ammattitaitoista särmääjää, jolla on mieluiten yli kolmen vuoden työkokemus alalta. Teknisten piirustusten lukutaito on tärkeä ja vuorotyövalmius vaaditaan.

Olemme ennen kaikkea joustava työnantaja. Työturvallisuus ja ergonomia samoin kuin kaikki muutkin asialliset hommat huolehdimme totta kai.

Voit tutustua HT Laseriin työnantajana Facebook-sivultamme ja esittelyvideoltamme.

 

Ota pikimmiten yhteyttä!

Satu Vähä, yksikönpäällikkö
satu.vaha[at]htlaser.fi
p. 050-4392 550

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.