Hei metallialan ammattilainen – Tule töihin HT Laser Lappeenrannan yksikköön!

 

Olen Anna Fellman, HT Laser Lappeenrannan yksikönpäällikkö. Avasimme laser- ja laserhybridihitsaukseen keskittyvän yksikkömme vuonna 2018 Skinnarilaan yliopiston kupeeseen.

Aloittaessamme kerroin, että modernisoimme 12 kW laserhitsausportaalimme läpikotaisin, palkkaamme ammattitaitoisen tiimin ja pidämme porukalla huolta niin hyvästä työturvallisuudesta kuin ilmapiiristäkin.

Nyt kolme vuotta myöhemmin on kiva kertoa, että suunnitelmien mukaan on edetty ja noin kymmenen hengen joukkue löydetty. Perjantaisin tilaamme koko porukka kebabit ja aina on samaan pöytään mahduttu.

Lisää käsipareja ja ennen kaikkea myös teräviä päänuppeja pitäisi löytää! Meillä on nyt haku auki

 

särmääjälle ja hitsaajalle (MIG/MAG/TIG)

 

Uusi särmääjämme: tulet työskentelemään upouudella Aliko Giant SP 7000-1000:lla (kuvassa). Helppoa työtä vaativien kappaleiden parissa emme voi luvata mutta mielenkiintoisen kyllä. Toivottavasti sinulla on muutaman vuoden työkokemus ja hyvä teknisten piirustusten lukutaito.

HT Laserin särmäyspuristin Aliko Giant SP7000-1000

 

Uusi hitsaajamme: tulet vahvistamaan ennen kaikkea käsinhitsausjoukkoamme (käytössä Froniuksen vehkeet). Meillä on myös robottihitsaussolu sekä tietysti laserhitsausportaalimme eli oman mielenkiinnon mukaan mahdollisuus laventaa omaa ammattitaitoa ajan kanssa. Teknisten piirustusten lukutaito ehdoton.

 

Molemmissa töissä tarvitaan vuorotyövalmius – mukava sekä yhteistyökykyinen pitää tietysti myös olla.

 

Voit tutustua HT Laseriin työpaikkana myös Facebook-sivullamme sekä esittelyvideon kautta.

 

Kysy lisätietoja ja ota yhteyttä! Tai lähetä suoraan napakka ilmoitus halustasi liittyä joukkoon (mukaan myös palkkatoive), toukokuun 2021 loppuun mennessä.

Anna Fellman, IWE, yksikönpäällikkö
anna.fellman[at]htlaser.fi
p. 040-8404 310

Leima, jossa tekti: Sopii hyvin myös naisille

HT Laser Oy yrityksenä 

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2020 liikevaihtomme oli 61 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laser on savuton työpaikka.

HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.